Pro Tools - problem z uruchomieniem

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
Laliszon
Pro Tools - problem z uruchomieniem

Post autor: Laliszon » poniedziałek 16 lut 2015, 21:58

Jakiś czas walczę z instalacją pro toolsa 10.3.3 na osx 10.6.8 pomijając rozwiązany falstart z ilokiem mam już zainstlowany , jednak po zainstalowaniu dedykowanej wersji virtual instruments niestety po włączeniu któregokolwiek z nich natychmiast wywala całego pro toolsa. System mogę podnieść zaledwie do 10.7.4 niestety mój mac ma swoje lata choć niby jak nowy. Z różnych względów potrzebuję popracować na protku i dlatego go kupiłem upewniając się wcześniej u sprzedawcy że ta wersja mojego systemu poradzi sobie z instalacją tych komponentów ale.... nie wiem co

Awatar użytkownika
Laliszon

Re: Pro Tools - problem z uruchomieniem

Post autor: Laliszon » wtorek 17 lut 2015, 18:12

...Jakiś czas walczę z instalacją pro toolsa 10.3.3 na osx 10.6.8 pomijając rozwiązany falstart z ilokiem mam już zainstlowany , jednak po zainstalowaniu dedykowanej wersji virtual instruments niestety po włączeniu któregokolwiek z nich natychmiast wywala całego pro toolsa. System mogę podnieść zaledwie do 10.7.4 niestety mój mac ma swoje lata choć niby jak nowy. Z różnych względów potrzebuję popracować na protku i dlatego go kupiłem upewniając się wcześniej u sprzedawcy że ta wersja mojego systemu poradzi sobie z instalacją tych komponentów ale.... nie wiem co

...

Problem rozwiåzałem dzisiaj z pomocą kolegi z msic info, okazuje sie że Pro Tools nie lubi nas Polaków i eśli mamy osx w języku polskim to
możemy się pocałować w co tylko chcemy.
Tak czy owak po przestawianiu na angielski wszystkie problemy ustąpiły UFF ! Tak więc jeśli kogoś to spotka to właśnie tak to jest:-(

ODPOWIEDZ