dokładne modele sprzętu, dokładny opis obeznego podłaczenia i dokładny opis obecnych ustawień
bez tego ani rusz
dokładne modele sprzętu, dokładny opis obeznego podłaczenia i dokładny opis obecnych ustawień
bez tego ani rusz
A W tym FL wybierasz odpowiedni kanał źródłowy w mikserze?
Jeżeli tu jest ok, i będzie ok po tym jak zrestartujesz ustawienia w mikserze od karty dźwiękowej to ja bym szukał błędu w połączeniu fizycznym.
Przepraszam bardzo za nieobecność. Dokładny opis: Komputer stacjonarny - do niego wpięta karta E-MU PCIe 0404 - do wejścia OUT R i OUT L wpięte Jacki prowadzące do mixera Phonic AM220 w wejścia Stereo AUX RTN Mono L i R. Z mixera wychodzą dwa Jacki z wyjścia MAIN L i R, które prowadzą bezpośrednio do monitorów studyjnych Alesis M1 Active MKII.
Co do FL studio to nawet nie sprawdzam dokładniej czy błąd leży po tej stronie, gdyż najpierw musi być widoczny sygnał w oprogramowaniu karty dźwiękowej EMU Patchmix DSP i dopiero stamtąd ten sygnał pójdzie do FL. Przynajmniej tak mi się wydaję. Możliwe, że źle podpiąłem coś, gdyż jestem dopiero amatorzyną i trochę się gubię w tym. Mimo wszystko jeżeli wpinam mikrofon do wejścia XLR i podkręce gain to w kolumnach jest głos, ale fizycznie w żadnym oprogramowaniu, łącznie z mikserem urządzeń do nagrywania Windowsa, nie ukazuje się ten głos.