...
Ech - prześledziłeś pół sygnału
co się dzieje w karcie?pokrętło na przednim panelu
co się dzieje w DAW?suwaki na kanałach i suwak master?
...
Wiecie co, siedze przy tym od wczoraj bez snu, probuje roznych kombinacji ze sterownikami od producenta, przygladam sie suwakom w consoli, kombinuje z pokretlami od audioboxa, ale nie mam pojecia jak mam przesledzic sygnal z interfejsu do kompa czy odwrotnie. Czulosc mikrofonu w systemi ustawiona na 100 %, w programie probowalem dzialac cos z konsola, ale co tam jest do roboty, skoro sa tylko 2 suwaki, nic wiecej. Dlatego zachodze do glowy o pytanie, jak mam przesledzic ten cholerny sygnal z interfejsu do kompa czy odwrotnie, dodam ze podwyzszajac czulosc mikrofonu, jest on bardziej czuly na dzwieki z zewnatrz, ale nadal nagrywa bardzo cicho. Przesluchalem wszystkie tutoriale na temat audioboxa, przeczytalem instrukcje oblugi, wszystko robilem skrupulatnie tak jak na filmach, ale na zadnym z nich nie bylo czegos takiego jak panel sterowania bez programu. Takze w glowe zachodze jak mam sprawdzic ten pieprzony sygnal ktory mam nadzieje w koncu sie znajdzie i otworzy mi droge do spokojnego robienia tego co lubie... dlatego, jesli ktos bylby na tyle wyrozumialy dla komputerowego laika, niech napisze mi wiadomosc jak do "amatora" tak bedzie mi najlatwiej uporac sie z problemem.