Jestem zainteresowany kupnem monitorów KRK RP5 G3. Słuchałem "piątek" w wersji G2. Czy ktoś z forumowiczów słyszał jak grają G3. Podoba mi się ich cena. Proszę o opine.
KRK RP5 G3
Gość rozpoczynający przygodę z muzyką elektroniczną, doświadczony gitarzysta elektryczny (amator), początkujący klawiszowiec, fanatyk pięknych brzmień.
Re: KRK RP5 G3
Na Gearslutz piszą że lepsze niż G2.
...Jestem zainteresowany kupnem monitorów KRK RP5 G3. Słuchałem "piątek" w wersji G2. Czy ktoś z forumowiczów słyszał jak grają G3. Podoba mi się ich cena. Proszę o opine....
Ale G3 mają tryb auto standby 30 minut. Generacja G2 tego nie ma. Zastanawiam się czy ten tryb auto standby 30 minut będzie przeszkadzał. Prosiłbym o odpowiedz na to pytanie.
Ale G3 mają tryb auto standby 30 minut. Generacja G2 tego nie ma. Zastanawiam się czy ten tryb auto standby 30 minut będzie przeszkadzał. Prosiłbym o odpowiedz na to pytanie.
W czym niby miałby?wyłączają się jak nie ma sygnału przez pół godziny - bardzo fajna sprawa
...W czym niby miałby?wyłączają się jak nie ma sygnału przez pół godziny - bardzo fajna sprawa...
No bo wiesz myślałem inaczej, że po prostu wyłączają się po pół godzinie pracy. Bardzo się tym martwiłem. Wieże ci w 100 procentach. Dzięki.
No bo wiesz myślałem inaczej, że po prostu wyłączają się po pół godzinie pracy. Bardzo się tym martwiłem. Wieże ci w 100 procentach. Dzięki.
Witam, są problemy z trzecia generacja KRK Rokit. Posiadam Rokit 8 G3 Auto standby 30 minut czasami denerwuje gdy się słucha wieczorem muzyki lub ogląda w zaciszu film monitory się wyłączają, trzeba dać więcej mocy sygnału żeby przywrócić je do pracy, jest to minus jedyny jaki zauważyłem w tych monitorach. Pozdrawiam.
Nie sądziłem że tu dadzą ciała - tak samo mam w JBL do kina domowego - jak jest ciut za cicho to sub sie wyłącza
No ale ten problem rozwiązałem dając mocniejszy sygnał a zmniejszająć wzmocnienie w subie - w KRK będzie trzeba zrobic tak samo