Jaki wybrać sprzęt pod mikrofon mxl770???

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
gala91
Jaki wybrać sprzęt pod mikrofon mxl770???

Post autor: gala91 » wtorek 15 paź 2013, 21:22

Witam,
Posiadam mikrofon mxl770 i mam dylemat a raczej zwyczajnie się na tym nie znam,jaki wybrać pod niego preamp,kartę dzwiękową i ewentualnie jaki mikser do tego??? Oczywiścię w rozsądnych cenach,myślę tak koło 400zł za sztukę to jest tak optymalnie dla mnie. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź :)

Awatar użytkownika
play-ff>>

Re: Jaki wybrać sprzęt pod mikrofon mxl770???

Post autor: play-ff>> » środa 16 paź 2013, 08:12

...
Witam,
Posiadam mikrofon mxl770 i mam dylemat a raczej zwyczajnie się na tym nie znam,jaki wybrać pod niego preamp,kartę dzwiękową i ewentualnie jaki mikser do tego??? Oczywiścię w rozsądnych cenach,myślę tak koło 400zł za sztukę to jest tak optymalnie dla mnie. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź :) ...

Przede wszystkim ruch którego bym unikał to pchanie się w "nowy" niskobudżetowy sprzęt, zwłaszcza, że to sprzęt którego bedziesz chciał się w miare szybko pozbyć w miare nabierania umiejętności "realizatorskich".

Żeby już nie zaśmiecać forum bo takich watków mogłoby być tyle ilu użytkowników, odezwij się na priv, chętnie pomogę.

ODPOWIEDZ