...
cóż może tak być - kolejny przypadek gdzie Ti nie domaga...
TI domaga, ale nie na mojej toshibie. Jak napisałem powyżej na HP 550 działa idealnie.
...
cóż może tak być - kolejny przypadek gdzie Ti nie domaga...
TI domaga, ale nie na mojej toshibie. Jak napisałem powyżej na HP 550 działa idealnie.
Co do aktualizacji sterowników: Start-> panel sterowania-> menedżer urządzeń-> jak wyświetli się okienko menedżera jak masz wpiętą karte szukasz "kontrolery hosta magistrali IEEE 1394" rozwijasz powiniena się pojawić Twoja karta klik prawym klawiszem myszy-> aktualizuj oprogramowanie sterownika-> pojawiają się dwie opcje do wyboru albo żeby komputer wyszukał sam aktualizacje sterowników albo przeglądaj mój komputer w poszukiwaniu sterowników oprogramowania wybieramy opcje drugą-> pozwól mi wybrać z listy urządzen na moim komputerze-> i powinna wyświetlić się lista sterowników u mnie pomogła zmiana na sterownik który miał w nawiasie opis (starszy) czasami opisywany jest jako (legancy), przy czym u mnie mam zbudowaną kartę FW i nie wiem czy u Ciebie zadziała to w ten sam sposób ale spróbowac zawsze warto może system przy aktualizacjach ściągnął sobie od razu jakieś sterowniki FW.