V-MACHINE - sprzętowy odtwarzacz wtyczek VST i VSTi

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Piniol
Kontakt:
Re: V-MACHINE - sprzętowy odtwarzacz wtyczek VST i VSTi

Post autor: Piniol » czwartek 11 lut 2010, 01:57

...czyli to było pewne - sprzet który ukazał się o 4 lata za późno........ 

Mam pytanie. Czy będą na tym chodzić synth1, instrumenty elektromechaniczne genuinesoundware.com i ewentualnie coś co przeczyta maestro concert grand v2.gig (ewentualnie jakieś podobne jakościowo piano akustyczne)?

Będę używał góra 4 pluginy na raz. 

Muzyk jazzowy, skrzypek, klawiszowiec.
http://www.myspace.com/bienczyckidominik

Piniol
Kontakt:

Post autor: Piniol » czwartek 11 lut 2010, 16:45

...
...czyli to było pewne - sprzet który ukazał się o 4 lata za późno........ 

Mam pytanie. Czy będą na tym chodzić synth1, instrumenty elektromechaniczne genuinesoundware.com i ewentualnie coś co przeczyta maestro concert grand v2.gig (ewentualnie jakieś podobne jakościowo piano akustyczne)?

Będę używał góra 4 pluginy na raz. ...

Ok, już się dowiedziałem że v machine zaspokoi moje potrzeby. Jeśli ktoś chciałby sprzedać to chętnie kupię. kontakt: dominator75@wp.pl

Muzyk jazzowy, skrzypek, klawiszowiec.
http://www.myspace.com/bienczyckidominik

Awatar użytkownika
zegy

Post autor: zegy » niedziela 16 wrz 2012, 22:32

Ktoś z was orientuję się gdzie jeszcze można zdobyć v machine ? Pytałem thomanna i audiostacje , ale dostałem odpowiedzi : nie ma i nie będzie.

Awatar użytkownika
Caroozo

Post autor: Caroozo » niedziela 16 wrz 2012, 22:54

Tylko z drugiej ręki, sporadycznie jakiś sklep internetowy - jakoś pół roku temu szukałem dla kolegi i skończyło się na kupnie używki. Jako że firma jest Australijska, to może być kłopot. Poza tym SM Pro Audio "przywaliło w kulki" - od długiego czasu mają na stronie hasła na temat optymalizacji softu i przyśpieszenia procesora (który notabene nie jest zbyt wydajny) - jest nawet dłuuuuugi wątek na KVR Forum na ten temat.

ODPOWIEDZ