ok. Napisałem do SoundService na ich "głównego" maila i dostałem odp. po 2 dniach. Brawo!!! Wcześniej oczywiście pisałem do działu na Polskę (minęły 2 tygodnie) i dalej nic.
Więc muszę pośredni przeprosić SoundService.
Focal Solo 6Be - uszkodzona kopułka
-
Re: Focal Solo 6Be - uszkodzona kopułka
...ok. Napisałem do SoundService na ich "głównego" maila i dostałem odp. po 2 dniach. Brawo!!! Wcześniej oczywiście pisałem do działu na Polskę (minęły 2 tygodnie) i dalej nic.
...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
I jak, udalo Ci sie w koncu kupic zapasowego tweetera?
A przy okazji - jestes zadowolony z tych Focali? Uzywasz w studio, czy "tylko" do sluchania dla przyjemnosci?
[addsig]
...
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
I jak, udalo Ci sie w koncu kupic zapasowego tweetera?
A przy okazji - jestes zadowolony z tych Focali? Uzywasz w studio, czy "tylko" do sluchania dla przyjemnosci?
[addsig]
pozdrowienia
MEGafon
MEGafon
Ja jestem natomiast ciekaw ile ostatecznie kosztowała wymiana gwizdka.
...
Ja jestem natomiast ciekaw ile ostatecznie kosztowała wymiana gwizdka....
Ja też :).
Początkujący muzyk.
Coś się obawiam, że się już nie dowiemy. Z tego co widzę to kolega wpadł tutaj tylko po to żeby zadać to pytnie.
[addsig]
[addsig]
pozdrowienia
MEGafon
MEGafon
-
...Coś się obawiam, że się już nie dowiemy. Z tego co widzę to kolega wpadł tutaj tylko po to żeby zadać to pytnie.
...
Witam...Jakoś tak przypadkiem natrafiłem znów na swój wątek i przeczytałem pytanie o cenę. Za tweeter zapłaciłem 314 Euro. Thomann załatwił to naprawdę sprawnie.
...
Witam...Jakoś tak przypadkiem natrafiłem znów na swój wątek i przeczytałem pytanie o cenę. Za tweeter zapłaciłem 314 Euro. Thomann załatwił to naprawdę sprawnie.
-
......Coś się obawiam, że się już nie dowiemy. Z tego co widzę to kolega wpadł tutaj tylko po to żeby zadać to pytnie.
...
Witam...Jakoś tak przypadkiem natrafiłem znów na swój wątek i przeczytałem pytanie o cenę. Za tweeter zapłaciłem 314 Euro. Thomann załatwił to naprawdę sprawnie. ...
Przy okazji WIELKIE dzięki koledze MEGafon'owi za pomoc w rozwiązaniu problemu.
...
Witam...Jakoś tak przypadkiem natrafiłem znów na swój wątek i przeczytałem pytanie o cenę. Za tweeter zapłaciłem 314 Euro. Thomann załatwił to naprawdę sprawnie. ...
Przy okazji WIELKIE dzięki koledze MEGafon'owi za pomoc w rozwiązaniu problemu.