elo. Mam rode nt1-a i scarlett focusrite 2i2. Przed zakupem interfejsu podłączyłem majka do phonica am120 mkii i mikrofon brzmiał bardzo zadowalająco. Dziś ogarnąłem tego focusrite, podłączam i... no padaka. Brzmi masakrycznie. Macie jakieś koncepcje, pomysły czemu tak sie dzieje?
#
dodam, ze oprogramowanie z plyty (na ktorej napisane jest ze smiga na xp i 7) "nie przeszlo testow zgodności (...)". WTF? Ściągałem również ze oficjalnej strony i to samo, mam oryginalną winde i zaktualizowany system.
Rode NT1-a + Focusrite Scarlett 2i2 - problem
Re: Rode NT1-a + Focusrite Scarlett 2i2 - problem
ahh i przepraszam jeśli jest opcja edycji, a ja jestem ślepy i jej nie widze ale prosiłbym oprócz posta o ewentualny kontakt na gg: 9327990
MAM TĄ SAMĄ KARTĘ I WSZYSTO SMIGA JA NALEŻY.
PRZESZPERAJ PANEL STEROWANIA I POUSTAWIAJ WSZYSTO
...MAM TĄ SAMĄ KARTĘ I WSZYSTO SMIGA JA NALEŻY.
PRZESZPERAJ PANEL STEROWANIA I POUSTAWIAJ WSZYSTO ...
bylem dzis w sklepie muzycznym i tam również wszystko śmigało jak należy. Przed tym byłem u kumpla gdzie podłączyłem zestaw i występował ten sam problem co u mnie. Z tego co wywnioskowałem różnice sprzętowe mogły być takie:
*oboje z kumplem w komputerach mamy zintegrowane karty dźwiękowe , a jaka karta byla w sklepie muzycznym nie wiem
*oboje mamy windowsa xp sp 3, przy instalacji sterownikow wyswietli naml sie komunikat powiadamiajacy o tym, ze oprogramowanie nie przeszlo testow zgodnosci z systemem win xp. W sklepie muzycznym gdzie system operacyjny to win 7 takich komunikatów nie było.
Może w w/w różnicach leżeć problem?
PRZESZPERAJ PANEL STEROWANIA I POUSTAWIAJ WSZYSTO ...
bylem dzis w sklepie muzycznym i tam również wszystko śmigało jak należy. Przed tym byłem u kumpla gdzie podłączyłem zestaw i występował ten sam problem co u mnie. Z tego co wywnioskowałem różnice sprzętowe mogły być takie:
*oboje z kumplem w komputerach mamy zintegrowane karty dźwiękowe , a jaka karta byla w sklepie muzycznym nie wiem
*oboje mamy windowsa xp sp 3, przy instalacji sterownikow wyswietli naml sie komunikat powiadamiajacy o tym, ze oprogramowanie nie przeszlo testow zgodnosci z systemem win xp. W sklepie muzycznym gdzie system operacyjny to win 7 takich komunikatów nie było.
Może w w/w różnicach leżeć problem?