Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
wirez
Re: Zoom H1 czy H2?
autor: wirez » wtorek 15 maja 2012, 09:42
...
Nie rozumiem jak to się dzieje że Zoomy ciągle wygrywają na M.I.P.A ? .To z pewnością wyniki wypasionego marketingu....
zadziwiające. Od dziś będę wierzył w testy w chipie i innych tego typu periodykach. A nie, nie będę, bo ostatnim razem bazując na takim teście kupiłem dawno temu kilka super wypasiony odtwarzacz mp3 pentagrama.
Nie wiem, czy h1 trzyma tak strasznie długo na paluszku, ale na pewno wiem, że h4n trzyma żałośnie krótko i potrafi stracić nagranie w czasie sesji. Iście profesjonalny sprzęt na 2 paluszki. A jakie iście profesjonalne zegary do nich stosują :)))) I te gęste formaty :))) Studio powoli przestaje być potrzebne.
-
doministry1
autor: doministry1 » wtorek 15 maja 2012, 10:57
...
...
Nie rozumiem jak to się dzieje że Zoomy ciągle wygrywają na M.I.P.A ? .To z pewnością wyniki wypasionego marketingu....
zadziwiające. Od dziś będę wierzył w testy w chipie i innych tego typu periodykach. A nie, nie będę, bo ostatnim razem bazując na takim teście kupiłem dawno temu kilka super wypasiony odtwarzacz mp3 pentagrama.
Nie wiem, czy h1 trzyma tak strasznie długo na paluszku, ale na pewno wiem, że h4n trzyma żałośnie krótko i potrafi stracić nagranie w czasie sesji. Iście profesjonalny sprzęt na 2 paluszki. A jakie iście profesjonalne zegary do nich stosują :)))) I te gęste formaty :))) Studio powoli przestaje być potrzebne.
...
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator
-
doministry1
autor: doministry1 » wtorek 15 maja 2012, 11:08
...
...Nie rozumiem jak to się dzieje że Zoomy ciągle wygrywają na M.I.P.A ? .To z pewnością wyniki wypasionego marketingu....
Nie wiem, czy h1 trzyma tak strasznie długo na paluszku, ale na pewno wiem, że h4n trzyma żałośnie krótko i potrafi stracić nagranie w czasie sesji. Iście profesjonalny sprzęt na 2 paluszki. A jakie iście profesjonalne zegary do nich stosują :)))) I te gęste formaty :))) Studio powoli przestaje być potrzebne....
--------------
A może by kolega nie zaśmiecał forum tymi wynurzeniami
i pseudo wiedzą?
Nie lubisz nie używaj ale po co przy okazji opowiadać głupoty.
Kompozytor, Instrumentalista, Improwizator
-
wirez
autor: wirez » wtorek 15 maja 2012, 11:13
A może by kolega nie zaśmiecał forum tymi wynurzeniami
i pseudo wiedzą?
Nie lubisz nie używaj ale po co przy okazji opowiadać głupoty....
Ależ proszę bardzo.