Neo-Endorphin dla Korg Kronos

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
gm_korg
Neo-Endorphin dla Korg Kronos

Post autor: gm_korg » wtorek 01 maja 2012, 23:20

Witam wszystkich użytkowników Kronosa.
Zachęcam do zapoznania się z nowym pakietem 32 combinacji.
"Neo – Endorphin" - płatny pakiet stanowi znakomite uzupełnienie fabrycznie zainstalowanych zestawów combi. Szeroka gama stylów : Dance, Techno, Trance, Pop, Ambient, Rock zapewni kilkadziesiąt godzin profesjonalnej pracy jak również wspaniałej zabawy z instrumentem.
Neo- Endorphine wykorzystuje wszystkie 4 moduły KARMY oraz wszystkie 8 scen dostępnych w instrumencie. Wzbogacony zestaw fabryczny o nowe przebiegi GEs aby jeszcze bardziej poszerzyć potencjał Korga Kronos.

A poniżej dwie pierwsze części dema – całego pakietu

część 1

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5Uck1U1zVqo

część 2

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BFa53_8_P0o

Więcej na stronie www.soundsofplanet.com
Pozdrawiam
GM
KORG KRONOS2, KORG KRONOS,Virus TI2, KORG TRITON EXTREME 76, MOSS, Nord Lead 4;ROLAND V- SYNTH ; CUBASE 6,5

Awatar użytkownika
AkselPL

Re: Neo-Endorphin dla Korg Kronos

Post autor: AkselPL » środa 02 maja 2012, 08:03

...Witam wszystkich użytkowników Kronosa.
"Neo – Endorphin" - płatny pakiet stanowi znakomite uzupełnienie fabrycznie zainstalowanych zestawów combi. Szeroka gama stylów : Dance, Techno, Trance, Pop, Ambient, Rock zapewni kilkadziesiąt godzin profesjonalnej pracy jak również wspaniałej zabawy z instrumentem.
Neo- Endorphine wykorzystuje wszystkie 4 moduły KARMY oraz wszystkie 8 scen dostępnych w instrumencie. Wzbogacony zestaw fabryczny o nowe przebiegi GEs aby jeszcze bardziej poszerzyć potencjał Korga Kronos.

A poniżej dwie pierwsze części dema – całego pakietu

część 1

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5Uck1U1zVqo

część 2

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BFa53_8_P0o

Więcej na stronie http://www.soundsofplanet.com
Pozdrawiam
GM...

Fajnie zaprojektowane kombinacje, jestem na TAK.

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Andyeis

Post autor: Andyeis » środa 02 maja 2012, 13:02

...Witam wszystkich użytkowników Kronosa.

Chyba bym nie zamienił tego badziewia na to

Awatar użytkownika
gm_korg

Post autor: gm_korg » środa 02 maja 2012, 15:23

......Witam wszystkich użytkowników Kronosa.

Chyba bym nie zamienił tego badziewia na to

...

Oj Andyeis - jakiś ty ograniczony.
KORG KRONOS2, KORG KRONOS,Virus TI2, KORG TRITON EXTREME 76, MOSS, Nord Lead 4;ROLAND V- SYNTH ; CUBASE 6,5

Andyeis

Post autor: Andyeis » środa 02 maja 2012, 19:38

Oj Andyeis - jakiś ty ograniczony. ...

Kochany Korgu chciałem tylko powiedzieć ze nasze prababcie robiły to lepiej
Naapisałem to będąc pod wraźeniem kilku dzwięków z tego tam jak mu tam
Pozdrawiam Pa- Pa lecę na koncert Marcusa Millera

Awatar użytkownika
gm_korg

Post autor: gm_korg » środa 02 maja 2012, 21:46

Nie wiem co Twoja prababcia robiła lepiej i do czego pijesz.

"NEO-ENDORPHIN" - to nowy pakiet barw ( combis ) dla Korga Kronos.

Andyeis nie myl combis z typem samochodu-to nie combi VW Passat, a video które dołączyłeś ni jak się ma do demonstracji barw. Korg Kronos nie śpiewa jak Donna Summer - pewnie sam Marcus Miller na basie też nie- (ale zazdroszczę koncertu )

Mam nadzieję, że choć na koncercie liznąłeś troszkę kultury. Jak się nie podoba to nie pisz bzdur.

Awatar użytkownika
remimusic
Kontakt:

Post autor: remimusic » czwartek 03 maja 2012, 13:44

Brawo chłopaki za rozmach!

Przede wszystkim, GRATULACJE dla GM za stworzenie pakietu kombinacji! Obecnie na całym świecie można wskazać raptem 3, 4 osoby, które tworzą podobne rzeczy na wysokim poziomie i ujawniają się z nimi (nie związane z Korgiem, czy z KarmaLab). Zresztą, niedawno Korg wypuścił kilka pakietów kombinacji i delikatnie pisząc, są one bardzo proste w swojej konstrukcji (składają się z trzech, czterech barw z dostępnych szesnastu ścieżek).

Po drugie, Andyeis pojechał najprostszą polszczyzną, nie mającą nic wspólnego z konstruktywną krytyką. Jak przeczytałem posta, którego napisał, to najpierw roześmiałem się, a później pomyślałem, że Polska chyba króluje w takich beznadziejnych uszczypliwościach. Powiedzieć komuś, że zrobił coś fajnie (pochwalić), jest niezwykle trudno (przykład Andyeis ), natomiast przyładować coś nieprzyjemnego przychodzi niezwykle łatwo (przykład Andyeis).

Po trzecie, Grzechu dałeś się wciągnąć. Przypomnę Twój tekst: Panowie !!! - słuchajcie oboje – forum to nie miejsce na kłótnie. Dlaczego na polskim forum zawsze jeden drugiemu musi dopiec? Przecież to miejsce dla zgłoszenie problemu – i pomoc przede wszystkim.
_ REMI_

Korg KRONOS, Korg OASYS, Korg M3, Yamaha Motif XS, Access Virus TI

Awatar użytkownika
AkselPL

Post autor: AkselPL » czwartek 03 maja 2012, 14:02

Swoją drogą nie wiedziałem że można się tu reklamować na forum.

[addsig]
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Andyeis

Post autor: Andyeis » czwartek 03 maja 2012, 15:10

Przepraszam GM
Naprawdę nie chcialem Cię obrazić
Nie mam zwyczaju krytykować czyjejś pracy
To miało być na wesoło a wyszło jak zwykle

Awatar użytkownika
gm_korg

Post autor: gm_korg » piątek 04 maja 2012, 22:41

...
Przepraszam GM
Naprawdę nie chcialem Cię obrazić
Nie mam zwyczaju krytykować czyjejś pracy
To miało być na wesoło a wyszło jak zwykle

...

Dzięki Remi za tak obszerny i przyjazny komentarz.

Andyeis – już mi przeszło – jest ok.

AkselPL – myślę, że jeżeli nie nadużywa się tej formy prezentacji to można.

Free demo combinacji „mintPad” jednej z 32 wchodzącej w skład „Neo-Endorphin” – dla wszystkich właścicieli Kronosa –plik (PCG)

Bezpośredni link:

http://soundsofplanet.manifo.com/demo--neo--endorphin/get/e0995a2c613f7b5d02cff8642735950b

ODPOWIEDZ