M-Audio Fast Track II

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
blanko
M-Audio Fast Track II

Post autor: blanko » sobota 24 mar 2012, 23:49

Witam.

Zamierzam kupić tą oto kartę zewnętrzną i w związku z tym mam pytanie. Czy ta karta ma w miarę przyzwoity przedwzmacniacz mikrofonowy? Czy plug-iny w dołączonym oprogramowaniu ProTools SE będą działać w innym DAW np. Ableton Live lub np. Sound Forge?

Pozdrawiam 

Awatar użytkownika
trancvission

Re: M-Audio Fast Track II

Post autor: trancvission » poniedziałek 26 mar 2012, 14:51

...Witam.
Zamierzam kupić tą oto kartę zewnętrzną i w związku z tym mam pytanie. Czy ta karta ma w miarę przyzwoity przedwzmacniacz mikrofonowy? Czy plug-iny w dołączonym oprogramowaniu ProTools SE będą działać w innym DAW np. Ableton Live lub np. Sound Forge?

Pozdrawiam ...

Kolejny przykład krajowego lenistwa! Kolego gdybyś zadał sobie odrobinę trudu i zaangażował przeglądarkę, z minimalną latencją znalazłbyś odpowiedź.

Pro Tools SE (już ochrzczonej w Internecie mianem shitty edition…) resztę doczytaj. Jeśli Ci ograniczenia wystarczą.

Track nr 1: Avid = Pro-tools = RTAS.

a słyszałeś kiedyś by ktoś ładował instrumenty Logic'a do Steinberg?

Co do karty: Już Ci niosą suknie z welonem... + problemy z latencją.
SoundLand

Awatar użytkownika
blanko

Re: M-Audio Fast Track II

Post autor: blanko » wtorek 27 mar 2012, 12:01

Kolejny przykład krajowego lenistwa! Kolego gdybyś zadał sobie odrobinę trudu i zaangażował przeglądarkę, z minimalną latencją znalazłbyś odpowiedź. 

Przepraszam to do czego służy to forum??? Do szukania potraw wegetarańskich? Czy może to jest forum muzyczne? Przede wszystkim pytałem o opinie. Co do RTAS to mój błąd. Nie pomyślałem o tym. Wyluzuj.

ODPOWIEDZ