Witam!
Mam pytanie w jaki sposob najlepiej odpalic "pol playback" ?Jakim sprzetem sie poslozyc, zeby zagrac od A-Z laptop czasem mi siada - wiadomo jak z napieciem na scenie. Co radzicie?
Playback
Re: Playback
...Witam!
Mam pytanie w jaki sposob najlepiej odpalic "pol playback" ?Jakim sprzetem sie poslozyc, zeby zagrac od A-Z laptop czasem mi siada - wiadomo jak z napieciem na scenie. Co radzicie?...
Najepiej mini disc
Mam pytanie w jaki sposob najlepiej odpalic "pol playback" ?Jakim sprzetem sie poslozyc, zeby zagrac od A-Z laptop czasem mi siada - wiadomo jak z napieciem na scenie. Co radzicie?...
Najepiej mini disc
Yellow!
Ten temat już był całkiem niedawno wałkowany, skocz do archiwum, na pewno znajdziesz.
Ja tez przychylam się do opcji MD, wygodne w użyciu.
Ten temat już był całkiem niedawno wałkowany, skocz do archiwum, na pewno znajdziesz.
Ja tez przychylam się do opcji MD, wygodne w użyciu.
www.surogat.pl
Witam. MD jest dobry ale nie zawsze skuteczny. Kiedyś grałem z MD i przy dużych mocach subbasu na scenie potrafi przeskoczyć laser
. W tej chwili używam wielośladu Fostex vr-800.Mały i zwinny. Fajna sprawa. Poczytaj sobie o nim. Używany kosztuje taniej niż średniej klasy MD.
Pozd.

Pozd.
...Witam!
http://www.apple.com/ipod/
http://www.apple.com/ipod/
...Witam. MD jest dobry ale nie zawsze skuteczny. Kiedyś grałem z MD i przy dużych mocach subbasu na scenie potrafi przeskoczyć laser
.
Hmmm... mi się to nie zdarzyło, a w najnowszym spektaklu tak daję basami, że teatry się trzęsą...
Taki japoński bębenek o ponad półtora metra średnicy, cudny instrument...

Hmmm... mi się to nie zdarzyło, a w najnowszym spektaklu tak daję basami, że teatry się trzęsą...
Taki japoński bębenek o ponad półtora metra średnicy, cudny instrument...
www.surogat.pl