Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
gti306 - Posty:22
MOTU Utralight - problem
Mam problem z interfacem, przez ostatnie 4 latas dzialal poprawnie. Jednak teraz zaczyna szalec na wszystkch kanałach słychac trzaski i przepiecia, bialyszum. gdy puszczam muzyk troche chodzi nastepnie znowszaleje, cubase chodzi przez pare minut a nastepnie pada dxwiek...
przeinstalowywalem wszystko co sie da, hardwear, softwear...mysle ze moze format systemu cos pomoze
Co robic?
-
adn_01 - Posty:187
...Mam problem z interfacem, przez ostatnie 4 latas dzialal poprawnie. Jednak teraz zaczyna szalec na wszystkch kanałach słychac trzaski i przepiecia, bialyszum. gdy puszczam muzyk troche chodzi nastepnie znowszaleje, cubase chodzi przez pare minut a nastepnie pada dxwiek...
przeinstalowywalem wszystko co sie da, hardwear, softwear...mysle ze moze format systemu cos pomoze
Co robic?
...
a jaki to system? może podpiąć do innego, mogę ewentualnie pomóc (łódź)
a
-
adn_01 - Posty:187
...Mam problem z interfacem, przez ostatnie 4 latas dzialal poprawnie. Jednak teraz zaczyna szalec na wszystkch kanałach słychac trzaski i przepiecia, bialyszum. gdy puszczam muzyk troche chodzi nastepnie znowszaleje, cubase chodzi przez pare minut a nastepnie pada dxwiek...
Co robic?
...
a jaki to system? może podpiąć do innego, mogę ewentualnie pomóc (łódź)
a