ale przy okazji skoro i tak trzeba zainwestować, przydałyby mi się jeszcze do tego "zamknięte" o innej charakterystyce, też wiarygodne i podobnej klasy
********************** Kup Beyerdynamic DT 990 nie pożałujesz
Dobór słuchawek
Re: Dobór słuchawek
... ale przy okazji skoro i tak trzeba zainwestować, przydałyby mi się jeszcze do tego "zamknięte" o innej charakterystyce, też wiarygodne i podobnej klasy
********************** Kup Beyerdynamic DT 990 nie pożałujesz...
Z tego co wiem to są otwarte słuchawki.
Myślałem o DT150. Czy ktoś ich używa? Jakie wrażenia?
********************** Kup Beyerdynamic DT 990 nie pożałujesz...
Z tego co wiem to są otwarte słuchawki.
Myślałem o DT150. Czy ktoś ich używa? Jakie wrażenia?
DT 770 są rzeczywiście bardzo fajne jeśli chodzi o słuchawki zamknięte. Bardzo masywne, wręcz pancerne. Na temat brzmienia: IMO mają nieprzyjemny bas (buczą),ogólnie grają konturowo. W tej chwili bardzo przyjemnie grają Ultrasone HFI-2000 (otwarte). Z zamkniętych (pod nagrywanie ) bardzo polecam Sennheiser HD 265 Linear.
Pozdrawiam/Zone
Pozdrawiam/Zone
Sanok
...DT 770 są rzeczywiście bardzo fajne jeśli chodzi o słuchawki zamknięte.
Ja mam DT 770. Basu w nich rzeczywiscie nie brakuje!
I wygodnie leza na uszach.
pozdro
Darek
Ja mam DT 770. Basu w nich rzeczywiscie nie brakuje!

pozdro
Darek
Akg K55 - potwierdzam i ja, naprawde super sprawa, takie kozackie że sie nie spodziewałem czegos tak wypasionego za takie pieniądze, uniwersalne i i dodatku kompletnie mnie rozłożyły swoją, swoista "wiernościa brzmieniową" Byc może to nie sprzet dla super-profff ale jak dla mnie, czysta rewelacja....
Swoje kupiłem za 190 zyla (może troszke przepłaciłem) w Intasound Al. Jana Pawła II 35 (warszafka, oczywiście...)
Swoje kupiłem za 190 zyla (może troszke przepłaciłem) w Intasound Al. Jana Pawła II 35 (warszafka, oczywiście...)
Producent muzyki elektronicznej - ekspermentalnej i innej. Autor kilku wtyczek VST.