mikser liniowy
Moj znajomy ma szkole muzyczna instrumentow klawiszowych i chce zakupic mikser liniowy-zeby byc niezaleznym na konkursach,koncertach od 'panow akustykow'.Polecilem mu serie e soundcrafta,ale chce cos tanszego-powiedzcie-robi ktos w polsce na zamowienie takie rzeczy?Tak,zeby to pare lat pochodzilo,no i zeby nie bylo calkiem kaszana...no,to chyba tyle...

...phi...
Re: mikser liniowy
...Moj znajomy ma szkole muzyczna instrumentow klawiszowych i chce zakupic mikser liniowy-zeby byc niezaleznym na konkursach,koncertach od 'panow akustykow'.Polecilem mu serie e soundcrafta,ale chce cos tanszego-powiedzcie-robi ktos w polsce na zamowienie takie rzeczy?Tak,zeby to pare lat pochodzilo,no i zeby nie bylo calkiem kaszana...no,to chyba tyle...
...
dobrze mu doradziłeś i niech lepiej posłucha twojej rady !

dobrze mu doradziłeś i niech lepiej posłucha twojej rady !
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
- entryspace
......Moj znajomy ma szkole muzyczna instrumentow klawiszowych i chce zakupic mikser liniowy-zeby byc niezaleznym na konkursach,koncertach od 'panow akustykow'.Polecilem mu serie e soundcrafta,ale chce cos tanszego-powiedzcie-robi ktos w polsce na zamowienie takie rzeczy?Tak,zeby to pare lat pochodzilo,no i zeby nie bylo calkiem kaszana...no,to chyba tyle...
...
dobrze mu doradziłeś i niech lepiej posłucha twojej rady !...
Jeżeli to ma być coś prostego, to nie ma sensu transferować polskiej cięzko zarobionej kasy do UK.
http://www.miksery.com.pl/ - bardzo polecam, pan Zbigniew odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania mailem, buduje sprzęt na indywidualne zamówienie i jest mozliwość negocjacji ceny.

dobrze mu doradziłeś i niech lepiej posłucha twojej rady !...
Jeżeli to ma być coś prostego, to nie ma sensu transferować polskiej cięzko zarobionej kasy do UK.
http://www.miksery.com.pl/ - bardzo polecam, pan Zbigniew odpowiada rzeczowo na wszystkie pytania mailem, buduje sprzęt na indywidualne zamówienie i jest mozliwość negocjacji ceny.
cieszę się życiem
- entryspace
takze polecam pana Piechotę
robi sprzęt na miarę i tanio
robi sprzęt na miarę i tanio
Dzieki...wprawdzie oferty mnie nie zadowalaja(znajomy chce wiecej liniowych wejsc stereo-od kejbordow),ale robia na 'miare',wiec cos sie da na pewno...jesli ktos ma cos jeszcze,to prosze bardzo,i z gory dziekuje...
...phi...
- mistrzuniu
Polecam Mackiego
będzie zadowolony

...Polecam Mackiego
będzie zadowolony
...
na 100 % -

na 100 % -

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
...Moj znajomy ma szkole muzyczna instrumentow klawiszowych i chce zakupic mikser liniowy-zeby byc niezaleznym na konkursach,koncertach od 'panow akustykow'.Polecilem mu serie e soundcrafta,ale chce cos tanszego
Slusznie, malo ktory akustyk chce wpinac do swojego multicore'a 4-5 keyboardow. Ja sam zawsze sie skrzywiam na widok duzej ilosci keyboardow na scenie. Malo tego, szef, powinien miec szanse ingerowania w proporcej w takiej "orkiestrze". Jezeli wiec znajomy chce poprawic wizerunek artystyczny i zalezy mu na prestizu szkoly, niech nie bedzie taki skapy
Chyba lepiej zeby "panowie akustycy" ogladali serie E sc z XLRami na wyjsciu niz cos co wzbudza litosc.:roll:
Czy mix bedzie sluzyc na tej zasadzie, ze raz sie ustawi i leci caly koncert? Bo jak nie, to znajomy pakuje sie w wydatki...
pozdrawiam,
Darek
Slusznie, malo ktory akustyk chce wpinac do swojego multicore'a 4-5 keyboardow. Ja sam zawsze sie skrzywiam na widok duzej ilosci keyboardow na scenie. Malo tego, szef, powinien miec szanse ingerowania w proporcej w takiej "orkiestrze". Jezeli wiec znajomy chce poprawic wizerunek artystyczny i zalezy mu na prestizu szkoly, niech nie bedzie taki skapy

Czy mix bedzie sluzyc na tej zasadzie, ze raz sie ustawi i leci caly koncert? Bo jak nie, to znajomy pakuje sie w wydatki...
pozdrawiam,
Darek
...http://www.behringer.com/02_products/prodindex.cfm?id=MX882&lang=eng
http://www.behringer.com/02_products/prodindex.cfm?id=MXB1002&lang=eng
...
Monter, jak zawsze, gada do rzeczy!
Ja jestem za drugim-1002 (jezeli rzeczywiscie nie ma grosza)
Mackie... dobra rzecz, ale tu chyba nie zda egzaminu.
http://www.behringer.com/02_products/prodindex.cfm?id=MXB1002&lang=eng
...
Monter, jak zawsze, gada do rzeczy!
Ja jestem za drugim-1002 (jezeli rzeczywiscie nie ma grosza)

Mackie... dobra rzecz, ale tu chyba nie zda egzaminu.