Wieloślad do laptopa
Re: Wieloślad do laptopa
A mnie ten temat interesuje bardziej od strony oprogramowania.
Chcę stworzyć wieloślad przeznaczony wyłącznie do synchronicznej rejestracji poszczególnych śladów, parujący je z zewnętrznym timecodem SMPTE.
Dalsza obróbka materiału będzie odbywać się na zewnątrz. Moim zadaniem jest wyłącznie zarejestrować i dostarczyć materiał.
Sprzęt na jakim planuję to robić to RME MADIface spięty z konsoletą światłowodowym MADI.
Jakiego softu użyć aby uzyskać jak najlepszy stosunek zastosowania do ceny.
Oprogramowanie ma zarejestrować 64 ślady.
Takie rozwiązania jak np. SEQUOIA czy nawet Samplitude wydają się zbyt na wyrost i zbyt drogie.
Re: Wieloślad do laptopa
Kazmisz - tylko Reaper
Floyd: "Umiesz czytać? Napisałem 8 przedwzmacniaczy,a nie 2!!!!!!! "Ruszcie głową..."
Proszę Pana, a Pan umie? Przyjmujesz Pan taką postawę, jakby forumowicze byli Pana podwładnymi zbyt powolnie wywiązujących się ze swoich obowiązków. Sam Pan rusz głową i czytaj własne teksty. Słowo pisane zobowiązuje dużo bardziej.
Pozdrawiam

Floyd: "Umiesz czytać? Napisałem 8 przedwzmacniaczy,a nie 2!!!!!!! "Ruszcie głową..."
Proszę Pana, a Pan umie? Przyjmujesz Pan taką postawę, jakby forumowicze byli Pana podwładnymi zbyt powolnie wywiązujących się ze swoich obowiązków. Sam Pan rusz głową i czytaj własne teksty. Słowo pisane zobowiązuje dużo bardziej.
Pozdrawiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...