Witam!
Czy ktos z Was uzywa mikrofonow firmy Sontronics? Co o nich sadzicie?
Pozdrawiam!
Mikrofony Sontronics
Re: Mikrofony Sontronics
Sorry za podbijanie. Naprawde nikt z Was nie spotkal sie z mikrofonami tej marki?
Dowiedziałem się o nich dzięki Tobie. Brakuje opinii użytkowników bo to nowinki, wszystkie inne recenzje są na plus łącznie z parametrami. Hmm...
[addsig]
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
- Tasiorowski
Mam mikrofon SONTRONICS SIGMA. to jest wstęgówka. rewelacja !!! Słyszałem jeszcze SONTRONICS HELIOS - lampowy mikrofon ze zmienną charakterystyką. podobał mi się mniej, choć jest droższy. SIGMA ma niesamowicie takie oldskólowe brzmienie. Ciemne i ciepłe. Najbardziej polecam do damskiego wokalu i gitary elektrycznej. Masywna budowa. Bardzo porządne wykonanie. Cena umiarkowana. Polecam
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141
Ja właśnie szukam mikrofonu i gosc z Audio Factory mi polecil. Maja wieczysta gwarancje. Model STC2 to zdaje sie segment Rode NT1A /2A i SE2200A. W zestawie jest pajaczek.
Szukalem na forum EiS - nic nie znalazlem. Czy Redakcja moze zna mikrofony Sontronics i moglaby uchylic rabka? :) Facet z AF pisze, ze sa "wysmienite".
Szukalem na forum EiS - nic nie znalazlem. Czy Redakcja moze zna mikrofony Sontronics i moglaby uchylic rabka? :) Facet z AF pisze, ze sa "wysmienite".
W świecie MIDI zielony jak szczypiór...