Korg Kaoss Pad 3 - czy warto zainwestować?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
AkselPL
Korg Kaoss Pad 3 - czy warto zainwestować?

Post autor: AkselPL » niedziela 04 lip 2010, 22:04

Witam

Mam w studiu takie o to rzeczy, jeśli chodzi o generatory brzmień: Korg M3, Korg Radias-R, Korg EMX-1. Mam okazje kupić w idealnym stanie, w oryginalnym opakowaniu kaoss pada 3 za 800zł. Druga taka okazja szybko się nie nadarzy. Zastanawiam się czy jako kompozytor muzyki elektronicznej i filmowej przyda mi się ten wynalazek ? Może mi ktoś doradzić czy to dobra inwestycja ?

Pozdrawam

Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

Awatar użytkownika
morpheus70

Re: Korg Kaoss Pad 3 - czy warto zainwestować?

Post autor: morpheus70 » niedziela 04 lip 2010, 22:57

...
Witam

Mam w studiu takie o to rzeczy, jeśli chodzi o generatory brzmień: Korg M3, Korg Radias-R, Korg EMX-1. Mam okazje kupić w idealnym stanie, w oryginalnym opakowaniu kaoss pada 3 za 800zł. Druga taka okazja szybko się nie nadarzy. Zastanawiam się czy jako kompozytor muzyki elektronicznej i filmowej przyda mi się ten wynalazek ? Może mi ktoś doradzić czy to dobra inwestycja ?

Pozdrawam...

Przecież masz M3, którego display ma wiele cech KP3? Wg mnie szkoda kasy, chyba że chcesz og kupć tylko po to, by go dobrze sprzedać, wtedy ok.

pozdrawiam

[addsig]
Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|

ODPOWIEDZ