TC Polytune na iPhone za darmo!
Re: TC Polytune na iPhone za darmo!
...Rewelacja tegorocznych targów, TC Polytune (czyli tuner polifoniczny, słyszący wszystkie 6 strun naraz) został przeniesiony na platformę iPhone. Pierwsze 25.000 pobrań jest za darmo, więc spieszcie się. (w Appstore wystarczy wpisać polytune) Ja ściągnąłem i testuję, zaraz skrobnę coś więcej...
Zassalem! Wiem o nim od wczoraj ale nie wiedzialem ze jest juz dostepny w Appstore. I glupi nawet nie sprawdzilem... Dzieki za info!
[addsig]
- Mariusz1333
...
...Rewelacja tegorocznych targów, TC Polytune (czyli tuner polifoniczny, słyszący wszystkie 6 strun naraz) został przeniesiony na platformę iPhone. Pierwsze 25.000 pobrań jest za darmo, więc spieszcie się. (w Appstore wystarczy wpisać polytune) Ja ściągnąłem i testuję, zaraz skrobnę coś więcej...
Zassalem! Wiem o nim od wczoraj ale nie wiedzialem ze jest juz dostepny w Appstore. I glupi nawet nie sprawdzilem... Dzieki za info! ...
Już nie... (9,99$) albo źle klikam...
-
- Kontakt:

Już nie... (9,99$) albo źle klikam...
...
7,99
ja załapałem sie na darmową wersje - genialny tuner - za jednym zamachem widzimy strój wszystkich strun - piękne
odpowiednik tego tunera także występuje w kostce podłogowej - bardzo drogo prawie 400zł