TC Polytune na iPhone za darmo!

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
richtig
TC Polytune na iPhone za darmo!

Post autor: richtig » środa 02 cze 2010, 15:08

Rewelacja tegorocznych targów, TC Polytune (czyli tuner polifoniczny, słyszący wszystkie 6 strun naraz) został przeniesiony na platformę iPhone. Pierwsze 25.000 pobrań jest za darmo, więc spieszcie się. (w Appstore wystarczy wpisać polytune) Ja ściągnąłem i testuję, zaraz skrobnę coś więcej
www.myspace.com/pchelki

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Re: TC Polytune na iPhone za darmo!

Post autor: pawello » środa 02 cze 2010, 15:20

...Rewelacja tegorocznych targów, TC Polytune (czyli tuner polifoniczny, słyszący wszystkie 6 strun naraz) został przeniesiony na platformę iPhone. Pierwsze 25.000 pobrań jest za darmo, więc spieszcie się. (w Appstore wystarczy wpisać polytune) Ja ściągnąłem i testuję, zaraz skrobnę coś więcej... 

Zassalem! Wiem o nim od wczoraj ale nie wiedzialem ze jest juz dostepny w Appstore. I glupi nawet nie sprawdzilem... Dzieki za info!

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
Mariusz1333

Post autor: Mariusz1333 » piątek 04 cze 2010, 11:29

...
...Rewelacja tegorocznych targów, TC Polytune (czyli tuner polifoniczny, słyszący wszystkie 6 strun naraz) został przeniesiony na platformę iPhone. Pierwsze 25.000 pobrań jest za darmo, więc spieszcie się. (w Appstore wystarczy wpisać polytune) Ja ściągnąłem i testuję, zaraz skrobnę coś więcej... 

Zassalem! Wiem o nim od wczoraj ale nie wiedzialem ze jest juz dostepny w Appstore. I glupi nawet nie sprawdzilem... Dzieki za info! ...

Już nie... (9,99$) albo źle klikam...

audiophone
Kontakt:

Post autor: audiophone » piątek 04 cze 2010, 20:35

.........Rewelacja tegorocznych targów, TC Polytune (czyli tuner polifoniczny, słyszący wszystkie 6 strun naraz) został przeniesiony na platformę iPhone. Pierwsze 25.000 pobrań jest za darmo, więc spieszcie się. (w Appstore wystarczy wpisać polytune) Ja ściągnąłem i testuję, zaraz skrobnę coś więcej...  Zassalem! Wiem o nim od wczoraj ale nie wiedzialem ze jest juz dostepny w Appstore. I glupi nawet nie sprawdzilem... Dzieki za info! ... 

Już nie... (9,99$) albo źle klikam...

...

7,99

ja załapałem sie na darmową wersje - genialny tuner - za jednym zamachem widzimy strój wszystkich strun - piękne

odpowiednik tego tunera także występuje w kostce podłogowej - bardzo drogo prawie 400zł
http://www.myspace.com/audiophone

ODPOWIEDZ