PS: Zacznij czytać, jakie maja o tobie zdanie inni ludzie, a dopiero później sie odzywaj. Prześledź od początku temat, a dowiesz sie o sobie bardzo wiele - tego w książkach nie ma.
Tym razem, nara na dobre i nie prowokuj.
PS: Zacznij czytać, jakie maja o tobie zdanie inni ludzie, a dopiero później sie odzywaj. Prześledź od początku temat, a dowiesz sie o sobie bardzo wiele - tego w książkach nie ma.
Tym razem, nara na dobre i nie prowokuj.
...Jedyny mit to taki że adamy A7 nie mają przewalonej góry :]
http://www.ixbt.com/proaudio/adam-a7.shtml
Wzgl. średniego natęrzenia te okolice 17-18 khz podbite są o 4 dB (i to właśnie sprawia że jest nieco bardziej męcząca niż "mniej"). Kolejna sprawa to bas - spadek o 3dB już przy ~80 Hz (subtelnie niżej).......
A słyszałeś je, czy tak tylko teoretyzujesz?
2 sprawy - nie wiem jak Ruskie mierzyły, ale mnie wyszło to podbicie nieco mniejsze, a poza tym od czego jest Room Eq? Nawet z tych ruskich wykresów wynika, że można górę utemperować nawet poniżej poziomu środka, co w innych monitorach często jest nie możliwe bez ingerencji jakiegoś zewnętrznego korektora.
...zrobiło się niesympatycznie
MB to autorytet na forum i niezliczone są wątki w których bardzo pomógł (w treściwy sposób)
Dlatego Fire lepiej to własnie jego nie prowokować
Jak to mówi Pawello
uniżenie kłaniam...
Właśnie na forum, a gdzie jeszcze? Czy istnieją jeszcze na ziemi inne miejsca gdzie Pan MB jest autorytetem? Osobiście, to nic do Pana MB nie mam, ale z natury nie potwierdzam ze względu na kogoś, że czarne jest białe, lub odwrotnie. Pan MB ma widać naturę, że wszystko co powie jest niepodważalne, a ja sie z tym nigdy nie zgodzę, a nawet więcej, tacy ludzie dla mnie to "samozwańcza śmietanka", robiąca sobie pozycje (np na tym forum), dzięki niewiedzy innych. Ale nie, ja jestem innego zdania. Każdy ma prawo do własnych osądów i nikt taki jak jakiś tam sobie Pan MB nie będzie mnie umoralniał, uświadamiał i negował to co mówię – to właśnie jest żałosne, że wykształcony człowiek ma się za Guru forum, a zdanie innych to dla niego nic nie warte słowa. Można by przetoczyć tu jeszcze inne tematy związane z zachowaniem tego Pana, bo to jest różnica, być inteligentem, a być chamem z fakultetami - nie zawsze wiedza (jak widać) idzie w parze z dobrym wychowaniem i nie mówcie mi ze ja wypowiadam się tak czy owak, ja mowie jak jest, bez ściemy i otwarcie. Nie ubieram w głupkowate i wymyślne słówka zdań, tylko po to by pokazać, że wiem cos lepiej. Nie trawie takich ludzi i tyle.
I jeszcze jedno. Dla mnie autorytet to ktoś, kto ma czym sie pochwalic. Czy Pan MB ma w swym dorobku jakies miksy ktore mozna by bylo posluchac?
...
I jeszcze jedno. Dla mnie autorytet to ktoś, kto ma czym sie pochwalic. Czy Pan MB ma w swym dorobku jakies miksy ktore mozna by bylo posluchac?
...
Sie ubawilem
Der Physiker Klaus Heinz und der Elektroingenieur Roland Stenz - moze znasz jakies miksy tych panow, bo jezeli nic nie zrobili, to...
...
...
...
Sie ubawilem
Der Physiker Klaus Heinz und der Elektroingenieur Roland Stenz - moze znasz jakies miksy tych panow, bo jezeli nic nie zrobili, to... ...
Nie odwracaj "kota ogonem".