E-mu 0202 USB a firmware/drivers Tracker Pre
Re: E-mu 0202 USB a firmware/drivers Tracker Pre
...
tam nic nie ustawiasz tylko masz w programie nagrywającym ustawić kartę na ASIO trackerPre
mam tak samo!-na stacjonarnym athlon 3000+ 1gb ram na karcie e-mu 0404usb...żadnego patchmixa żadnych ustawień do tego nie ma??na starym audigy 4 miałem mixer i opcję nagrywania typu"what u hear"a tu nic!!jak kolega wyżej...i mikrofon nagrywa ale na jeden kanał,wcześniej jakoś mi się udało ustawić w cool edit że na dwa nagrywał ale nie wiem dlaczego teraz się nie da-na wybranym tracku ustawiałem rec na lewy albo prawy kanał(zależy w jakie wejście mikrofon podpięty był)i nagrywał dwie ścieżki.pózniej jak wszedłem jeszcze raz i tak samo wszystko było ustawione ale znowu na jedną ścieżkę nagrywa..no nie wiem co i gdzie mam robić;/dałem 800 za cośco nie działa jak chce..POMOCY PLIS
...... właściwości>ustawianie głośności>nagrywanie, w miejscu 'pokaż następujące sterowniki głośności' nic sie nie wyświetla.i jak klikam na ikonę emu w control panel mam tylko DEVICE i SAMPLE RATE. może mam za słabego laptopa do nagrywania ?mam Intel Celeron M 340 (1,50 GHz), 400 MHz FSB, 512mb ram.nie mam na razie możliwości sprawdzenia sprzętu na innym kompie, jest jakaś inna droga żeby dojść do przyczyny?Proszę pomóżcie!
mam tak samo!-na stacjonarnym athlon 3000+ 1gb ram na karcie e-mu 0404usb...żadnego patchmixa żadnych ustawień do tego nie ma??na starym audigy 4 miałem mixer i opcję nagrywania typu"what u hear"a tu nic!!jak kolega wyżej...i mikrofon nagrywa ale na jeden kanał,wcześniej jakoś mi się udało ustawić w cool edit że na dwa nagrywał ale nie wiem dlaczego teraz się nie da-na wybranym tracku ustawiałem rec na lewy albo prawy kanał(zależy w jakie wejście mikrofon podpięty był)i nagrywał dwie ścieżki.pózniej jak wszedłem jeszcze raz i tak samo wszystko było ustawione ale znowu na jedną ścieżkę nagrywa..no nie wiem co i gdzie mam robić;/dałem 800 za cośco nie działa jak chce..POMOCY PLIS...
Chyba po to się kupuje karty na USB, żeby nie bawić się ustawieniami w windowsie, tylko bezpośrednio pokrętłami na karcie. No i oczywiście przez mobilność. Co do nagrywania, to normalne, że nagrywa na jednym kanale, bo masz mikrofon w podłączony do jednego kanału, weź nagrywanie na ścieżce mono.