Behringer Truth B3031A - ktoś je odsłuchiwał?
Re: Behringer Truth B3031A - ktoś je odsłuchiwał?
Odświeżam wątek...
...
Odświeżam wątek......
Dla mnie Lipa. Alesis m1 active mk2 tez. Polecam wstęgowce. Prawdziwe monitory od 2k sie zaczynają - Marki Rubicon r6a - malo popularne - nie wiem czem naprawde rewelacyjny odsluch. No i Krk - bez tej przestrzeni i jasnosci ale niby parametry lepsze. Hm domyslam sie ze seria Rokit byla by najlepsza. Tyle.
''Dla mnie Lipa. Alesis m1 active mk2 tez. Polecam wstęgowce''. ......
'''Hm domyslam sie ze seria Rokit byla by najlepsza. Tyle''
...
Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi. B3031A to wałsnie są wstęgowce a Rokit to ta budżetowa tańsza wersja KRK czyli nie moga byc najlepsze...
...
''Dla mnie Lipa. Alesis m1 active mk2 tez. Polecam wstęgowce''. ......
'''Hm domyslam sie ze seria Rokit byla by najlepsza. Tyle''
...
Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi. B3031A to wałsnie są wstęgowce a Rokit to ta budżetowa tańsza wersja KRK czyli nie moga byc najlepsze...
...
A faktycznie to ta nowa wersja - sory ;) mysle ze mozesz testowac, jeszcze o tyle fajnie bo ponad 8 cali ma woofer. Jak dla mnie ciekawa propozycja - chociaz troche zrazony do firmy behringer jestem - ot co jedyny minus. :) Ale wykorzystane elementy i parametry tego głosnika mogą snuć spekulacje że warto. Pozdrawiam.
wczesniejsza wypowiedz byla do starszej wersji behringerow. ot co. -i użerac sie o to nie mam zamiaru.
Dla mnie Lipa. Alesis m1 active mk2 tez. Polecam wstęgowce. Prawdziwe monitory od 2k sie zaczynają - Marki Rubicon r6a - malo popularne - nie wiem czem naprawde rewelacyjny odsluch. No i Krk - bez tej przestrzeni i jasnosci ale niby parametry lepsze. Hm domyslam sie ze seria Rokit byla by najlepsza. Tyle.
...
2031 nie są żadną lipą. To całkiem fajne monitory dużej mocy i nienajgorszych mozliwosci regulacji. Brzmią nienajgorzej i naprawde w swojej cenie spełniają swoje zadanie bardzo dobrze. Mam takie od lat jako sprzet na ktorym awaryjnie pracuje w polu i czasem cos miksuje. Od lat 6 pracują bezawaryjnie.
Te nowsze wstegowce mogą być tylko lepsze. Ale niestety nie znam ich.
Tak się składa że maja od tego samego producenta wstęgę co rubicon tylko wofer jest z kevlaru ale to może być tylko na plus
No lipa....behringer gra znacznie lepiej niż alesis który jest maksymalna padaka...juz wolałbym dobrą wieżę....
W cenie behringera nie jest łatwo kupić cokolwiek jesli nawet to trzeba dokupić sub wiec panowie weźcie to pod uwage