Dziwaczne czcionki w CUBASE
Liczę to na podpowiedź kolegów bardziej znających się na zagadnieniach informatycznych. Dla utrudnienia dodam że akcja dzieje się w osx 10.05.8 na imacu.
Re: Dziwaczne czcionki w CUBASE
...Okazało się że po zainstalowaniu cubase w okienkach na tracakch w ktrórych opisuje się nagrany track np: "Bass" albo "Gitara" po wpisaniu normalną trzcionką (...) Dla utrudnienia dodam że akcja dzieje się w osx 10.05.8 na imacu.
Wypadły mi oczy, jak to zobaczyłem...
...
...Okazało się że po zainstalowaniu cubase w okienkach na tracakch w ktrórych opisuje się nagrany track np: "Bass" albo "Gitara" po wpisaniu normalną trzcionką (...) Dla utrudnienia dodam że akcja dzieje się w osx 10.05.8 na imacu.
Wypadły mi oczy, jak to zobaczyłem...
...
No tak i słusznie bo byk karygodny i głupi jakiś bo dalej kilka razy jest poprawnie, siedzę chyba juź zbyt długo przy tym kompie i ledwie widz na oczy, dwa dni go stawiam.
Tak czy owak pytanie choć z błędem , pozostaje bez odpowiedzi.
Obudziła mnie jednak szpila od kolegi i poradziłem sobie z kłopotem.
Nie mam pojęcia dlaczego cubase pogubił fonty ze swojego katalogu, popatrzyłem do bibliotek programu i w teczce fonty były tylko jakieś wygibasy, z biblioteki systemu skopiowałem więc czcionkę arial i zainstalowalem w teczce [fonty] w cubase. Wszystkie opisy wróciły do normalności jest czytelnie.
Pojęcia nie mam dlaczego to się rozsypało przy instalacji.