----------------------
No zaraz, zaraz

...>Za 1000PLN nie ma sensu ani przedwzmacniacz ani tym bardziej mikser.
----------------------
No zaraz, zaraz , a wyżej wspomniany B]GAP PRE-73[/B]? W musictoolz idzie jak świeże bułeczki - trzeba czekać na nową dostawę. Może Groover go stestuje kiedyś, bo w eis był tylko opis....
On jest drozszy niz 1000PLN
Więc juz mam pomysł na wszystko oprócz kart.
preamp to preamp GAP PRE-73 a mikrofon to avantone cv-12. wychodzi okolo 3300-3400- wiec zostaje jeszcze 600-700 zł na karte. opcja biedniejsza to wyżej wymieniony mikrofon i interfejs echo digital audio audiofire4 i mam podobna sume jak za sam mikrofon i preamp. i zostaje te 600 zł na np.200 piw
...
Więc juz mam pomysł na wszystko oprócz kart.
preamp to preamp GAP PRE-73 a mikrofon to avantone cv-12. wychodzi okolo 3300-3400- wiec zostaje jeszcze 600-700 zł na karte. opcja biedniejsza to wyżej wymieniony mikrofon i interfejs echo digital audio audiofire4 i mam podobna sume jak za sam mikrofon i preamp. i zostaje te 600 zł na np.200 piw
...
Audiofire4 mam i preamp jest naprawdę przyzwoity. Tylko mała notka: przez dwa lata był już na dwóch naprawach...może to mój pechowy egzemplarz.
drA
warto wziąć to pod uwage ale nie ma z tym reguły, ja tak np z telefonem miałem ze mam "wybitny" model i juz na gwarancji był 3 razy przez lekko ponad rok a kto inny ma taki sam i działa pieknie ładnie... troszke zboczyłem z tematu
http://www.keoda.com/pokaz.php?a=cabines-acoustiques&b=1-1-2&v=p#foto
i mam pytanie odnosnie takiej kabiny, czy jesli zrobie cos na wzór tego czyli identyczne wymiary to czy da to lepsze efekty niz otwarta przestrzeń pokoju. dzieki bardzo:*