Monitory - ile cali?

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Rabbeat83
Re: Monitory - ile cali?

Post autor: Rabbeat83 » wtorek 22 gru 2009, 18:08

Ja jakoś do ADAM A7 nie jestem przekonany (choć nie mówię że skreślam) ... widziałeś pomiary na ixbt? Czytałeś recenzję na e-muzyk ? - to się pokrywa

Myślę też o KRK VXT6 ... też ~3200 więc nie mało a za liniowe nie są (choć pasmo szerokie i dobra stereofonia ... jam mniemam maskowanie też mniejsze niż na Rokit).

... tak więc czekam sobie na te APS KOX (2500 para) ... i jestem ciekaw co potrafią ... bo jak niewiele to będzie trzeba wybrać coś innego.

Ja z kolei nie mam jakoś zaufania do APS KOX, nie wiem czemu, ale wolę wybrać produkt, któregoś ze starych, znanych i cenionych producentów, choć być może przepłacam wówczas za samą markę, a nie koniecznie za jakość. Kurcze na VXT6 chętnie bym się zdecydował, ale ich nie mam możliwości kupić taniej, a już powyżej 3tyś. to trochę ból wydać na pierwsze monitory do amatorskiej zabawy w producenta . Chyba jednak zostanę przy RP6 i wyłoże te dodatkowe parę groszy na adaptację pomieszczenia i tak pewnie będzie najlepiej

Zbynia

Re: Monitory - ile cali?

Post autor: Zbynia » wtorek 22 gru 2009, 20:15

To może by tak dla odmiany EMU?Obecnie jest promocja w soundimport - odsłuchy z subem za 2500....Myśle że bardzo sie opłaca tym bardziej że sam sub jest kozakiem(świetne mozliwosci regulacji)

ODPOWIEDZ