Witam. Jeśli podłączam słuchawki do wejścia słuch. w karcie dzwięk w nich trzeszczy. Próbowałem na kilku parach słuchawek, i dalej jest to samo... słuchać trzaski i złą jakość. Myśle, że jest coś zle ustawione w sterownikach, może miał już ktoś kiedyś ten problem? szukalem w interecie i było kilka osob, ktorzy o to pytali ale jak wiadomo nikt nie odpowiedzial. Licze na odpowiedzi
Maya 44 mk2 - problem ze słuchawkami
-
Re: Maya 44 mk2 - problem ze słuchawkami
...
Witam. Jeśli podłączam słuchawki do wejścia słuch. w karcie dzwięk w nich trzeszczy. Próbowałem na kilku parach słuchawek, i dalej jest to samo... słuchać trzaski i złą jakość. Myśle, że jest coś zle ustawione w sterownikach, może miał już ktoś kiedyś ten problem? szukalem w interecie i było kilka osob, ktorzy o to pytali ale jak wiadomo nikt nie odpowiedzial. Licze na odpowiedzi...
Ja mam Maya mkII i nigdy nie miałem czegoś takiego. Wgrywałeś od nowa sterowniki ? albo aktualizowałeś je ?
Problemy z dzwiękiem w Maya występowały często kiedy komputer nie dawał rady, RAM i procek. Pamiętam że na starym kompie miałem czasem trzaski podczas słuchania mp3, kiedy włączyłem dodatkowo jakiś inny program i komputer "trawił".
Pozdrawiać
Marcin
Re: Maya 44 mk2 - problem ze słuchawkami
-