Audio-Technica M40fs - uszkodzone poduszki

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
barneu
Audio-Technica M40fs - uszkodzone poduszki

Post autor: barneu » środa 24 cze 2009, 13:25

Cześć wszystkim,

stała się rzecz straszna. Mój pies dorwał moje ukochane słuchawki AudioTechnica M40fs i uszkodził mi poduszki w nich. W specyfikacji niby jest napisane, że są one wymienne. Czy ktoś może zna sklep w którym dostane takie? Szukałem w google, ale nic nie znalazłem niestety.

Pomóżcie, proszę.

Awatar użytkownika
morpheus70

Re: Audio-Technica M40fs - uszkodzone poduszki

Post autor: morpheus70 » środa 24 cze 2009, 16:55

...Cześć wszystkim,

stała się rzecz straszna. Mój pies dorwał moje ukochane słuchawki AudioTechnica M40fs i uszkodził mi poduszki w nich. W specyfikacji niby jest napisane, że są one wymienne. Czy ktoś może zna sklep w którym dostane takie? Szukałem w google, ale nic nie znalazłem niestety.

Pomóżcie, proszę.

...
zapytaj w tym sklepie, mają je w swojej ofercie. Jeśli nie maja poduszek to przynajmniej doradza Ci gdzie pytać. Chyba?! :)

http://muzyczny.totu.pl/contact/

Virus TI key|Clavia Nord Lead 2|Korg M3-73|Wersi PianoStar T2000|TC M3000|VoiceWorks Plus|M-ONE XL| D-TWO|Focusrite Green 1|Roland RE-501|Trochę wtyczek PSP|DAW StudioOne 2 x64|

Awatar użytkownika
JM

Post autor: JM » środa 24 cze 2009, 19:16

...Mój pies dorwał moje ukochane słuchawki AudioTechnica M40fs i uszkodził mi poduszki w nich...
Szkoda, nie mógł pogryźć czegoś innego...

Bardzo dobre słuchawki. Jedne z nielicznych, którym można ufać ze względu na wiarygodność przekazu (płaskie pasmo). Wiele "sławnych" modeli opiewanych na tym forum nie dorasta temu modelowi.

Ja kupiłem te słuchawki w sklepie Konsbud-Audio w Warszawie. Możesz tam się zwrócić w tej sprawie tym bardziej, że zajmują się dystrybucją wyrobów Audio Technika.
Możesz również znaleźć w internecie kilka sklepów mających w ofercie ten model słuchawek. Może coś pomogą...

Awatar użytkownika
jaca2303

Post autor: jaca2303 » środa 24 cze 2009, 19:25

Ja mam ath m50 też z konsbud audio. Jest tam serwis i sprawę załatwisz bez problemu. Bardzo w porządku ludzie. Głowa do góry.

barneu

Post autor: barneu » środa 24 cze 2009, 20:11

Dzwoniłem dziś do Konsbudu i będą mieli dostawe dopier w połowie lipca... ale ja chyba nie wytrzymam do tego momentu. Patrzałem też po zagranicznych sklepach, ale 15 funciaków przesyłka.

methyou

Post autor: methyou » czwartek 25 cze 2009, 15:11

Bardzo dobre słuchawki. Jedne z nielicznych, którym można ufać ze względu na wiarygodność przekazu (płaskie pasmo). Wiele "sławnych" modeli opiewanych na tym forum nie dorasta temu modelowi.

A juz myslalem ze jestem jedynym milosnikiem tego urzadzenia:-)

ODPOWIEDZ