Behringer BCA2000 - problem z instalacją
moze, mi ktos nagrac telefonem poprawna instalacje i wysłac:) bo to jest niemozliwe zeby nic sie nie dalo zrobic z ta instalacja
Re: Behringer BCA2000 - problem z instalacją
ok koledzy problem rozwiazany,;]dalo rade, dzieki za pomoc, watek do skasowania;]
...ok koledzy problem rozwiazany,;]dalo rade, dzieki za pomoc, watek do skasowania;]...
Co znaczy wątek do skasowania?! Opisz jak to zrobiłeś. Wytłumacz jak 4-letniemu dziecku. Będzie dla potomnych. Ktoś będzie miał podobny problem to znajdzie temat i skorzysta.
Co znaczy wątek do skasowania?! Opisz jak to zrobiłeś. Wytłumacz jak 4-letniemu dziecku. Będzie dla potomnych. Ktoś będzie miał podobny problem to znajdzie temat i skorzysta.
......ok koledzy problem rozwiazany,;]dalo rade, dzieki za pomoc, watek do skasowania;]...
Co znaczy wątek do skasowania?! Opisz jak to zrobiłeś. Wytłumacz jak 4-letniemu dziecku. Będzie dla potomnych. Ktoś będzie miał podobny problem to znajdzie temat i skorzysta....
szkoda gadac, moje niedopatrzenie i trochu wstyd:), instalacja ,zasadniczo przebiegła bez problemowo
Co znaczy wątek do skasowania?! Opisz jak to zrobiłeś. Wytłumacz jak 4-letniemu dziecku. Będzie dla potomnych. Ktoś będzie miał podobny problem to znajdzie temat i skorzysta....
szkoda gadac, moje niedopatrzenie i trochu wstyd:), instalacja ,zasadniczo przebiegła bez problemowo
a wiecie moze jak ustawic w sonu sound forge 9 zeby mozna bylo nagrywac z tego behingera??