LiquidSonics Reverberate
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: LiquidSonics Reverberate
wersja v1.0 do sciagniecia
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
"We seek to embrace exciting and interesting new technologies; for example CUDA (...)"
No jeśli w grę wchodzą CUDA to ja wchodzę w tą grę
Zainstalowałem sobie demo (CPU), ładowałem impulsy (sprawdzone 480L) i IR2 mam głuche cokolwiek nie nakręcę. Jak mogę sprawić sobie tego duala? Czy demo to wymusza z automatu czy mam szanse to wygrzebać jakoś choćby do podsłuchu?
[addsig]
No jeśli w grę wchodzą CUDA to ja wchodzę w tą grę

Zainstalowałem sobie demo (CPU), ładowałem impulsy (sprawdzone 480L) i IR2 mam głuche cokolwiek nie nakręcę. Jak mogę sprawić sobie tego duala? Czy demo to wymusza z automatu czy mam szanse to wygrzebać jakoś choćby do podsłuchu?
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
ciekawe na ile to lepiej chodzi z CUDA....nie mam nvidii by to sprawdzić
swoją drogą przepiekny wygląd wtyczki - przejrzysty i funkcjonalny
swoją drogą przepiekny wygląd wtyczki - przejrzysty i funkcjonalny
swoją drogą przepiekny wygląd wtyczki - przejrzysty i funkcjonalny...
Racja. Obsługa prosta jak budowa cepa. Fajnie zrobione zakładeczki, wszystko jak na dłoni. Tylko coś mi odpowiedź drugiego impulsu milczy... Może ma milczeć?
[addsig]
Racja. Obsługa prosta jak budowa cepa. Fajnie zrobione zakładeczki, wszystko jak na dłoni. Tylko coś mi odpowiedź drugiego impulsu milczy... Może ma milczeć?
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>