Interesuje mnie pedał głośności do zastosowań z gitarą. Co możecie mi polecić? Proszę o podanie firmy, modelu i ceny.
Re: Jaki pedał głośności ?
Prawda jest taka!
Tylko boss, nie pamiętam modelu, ale jest taki, który ma nawet ustawienia min i max (można go wtedy używać także jako podbijacza głosności)
Pozdrawiam.
Tylko boss, nie pamiętam modelu, ale jest taki, który ma nawet ustawienia min i max (można go wtedy używać także jako podbijacza głosności)
Pozdrawiam.
Gram na gitarze
A ile kosztuje taki Boss? Wiesz może? Pytałem się w kilku sklepach i słyszałem takie odpowiedzi: chyba koło 200 zł; a w inny sklepie, chyba koło 300 zł. Mnie interesuje konkretna cena np. VOX kosztuje 320 zł, i to wiem. Jeśli znasz to proszę podaj mi tą cenę. Szukałem jakiejś fotki w necie, ale nic nie znalazłem, masz może jakąś?
gadu-gadu 4021735
Postaram się zorientować co do ceny, ale spróbuj się skontaktować z Polskim przedstawicielem Rolanda...
Pozdrdawiam.
Pozdrdawiam.
Gram na gitarze
...Postaram się zorientować co do ceny, ale spróbuj się skontaktować z Polskim przedstawicielem Rolanda...
Pozdrdawiam....
Dzięki, ale już nie musisz szukać. Właśnie nabyłem używany za 150 zł, a wygląda i chodzi jak nowy ze sklepu.
Dzięki, ale już nie musisz szukać. Właśnie nabyłem używany za 150 zł, a wygląda i chodzi jak nowy ze sklepu.