Witam!
Od wczoraj mam problem z moja C1. Oba kanały nagle zaczęły fatalnie brzmieć. Pierwszy kanał wczoraj brzmiał jeszcze w miarę ok, natomiast drugi był tak przesterowany i słaby, że na bank myślałem że się lampy zużyły. Dziś rano odpaliłem sprzęt i to samo, z tym że kanał pierwszy, który jeszcze wczoraj jakoś dawał radę, dziś również strasznie zniekształcał sygnał. Mam w studio kilka na bank dobrych lamp 12ax7 (JJ), jednak zmiana nie dała kompletnie nic. Powiem więcej, na kanale pierwszym dodatkowo pojawiły się straszne szumy, natomiast kanał 2 pomimo straszliwych zniekształceń tak jakby dodatkowo bramkuje sygnał. Nie ma znaczenia czy kompresor jest włączony czy nie.
Dodam, że wcześniej sprzęt nie sprawiał mi żadnych niespodzianek.
Ktoś wie co może być nie tak?
Pozdrawiam
Damian
Problem z TL Audio C1
-
Re: Problem z TL Audio C1
Ewentualnie może ktoś zna kogoś z Warszawy lub okolic, kto mógłby zajrzeć i naprawić taki sprzęt. Będę wdzięczny za każde info.
Re: Problem z TL Audio C1
...Ewentualnie może ktoś zna kogoś z Warszawy lub okolic, kto mógłby zajrzeć i naprawić taki sprzęt. Będę wdzięczny za każde info....
tak ... proszę kontakt Grzegorz Zawadzki , naprawiał mi wszystkie sprzęty , a uwierz mi było tego dużo . w tym moje dwa C1 , facet sie zna , jeśli on nie da rady naprawić to znaczy ze się nie da .
C1 to w sumie bardzo proste urządzenie ..także możesz być pewny ze zostanie naprawiony .
601-352 255
tak ... proszę kontakt Grzegorz Zawadzki , naprawiał mi wszystkie sprzęty , a uwierz mi było tego dużo . w tym moje dwa C1 , facet sie zna , jeśli on nie da rady naprawić to znaczy ze się nie da .
C1 to w sumie bardzo proste urządzenie ..także możesz być pewny ze zostanie naprawiony .
601-352 255