witam. wiem, tematów było sporo, ale jak ostatnio poruszyłem inny temat i odgrzebałem jakiś stary post to ludzie zaczęli odpowiadać na problem autora postu sprzed roku a nie mój :D
wiec, zdaje sobie sprawę ze wybór jest dyzy,
są presonusy, alto, art, samsony, behringery itd..
już chciałem brać presonusa HP60, ale w porę zauważyłem że wyjścia stereofoniczne z tylu to nie wyjścia słuchawkowe tylko liniowe.
tak wiec, czy ktoś ma dostęp do jakiś "mniej popularnych" firm robiących wzmacniacze słuchawkowe ?
czego oczekuje ? ogólnie to samo co ma hp60 + wyjęcia słuchawkowe z tylu obudowy (rack)
czyli jednostka 6-kanałowa, możne być 4-kanałowa
dwa niezależne wejścia A/B przełączane na każdym kanale,
wejście insert na każdy kanał, i obowiązkowo wyjścia słuchawkowe z tylu, oraz oczywiście TALK BACK.
przeglądając ofertę w.w. firm szału dostaje, albo jest talkback, ale nie ma 2 wejść, albo ma wyjścia z tylu, ale brak np drugiego wejścia "B". możne to tylko takie moje "wysokie wymagania", ale szukam już 3 dzień i niestety nic nie mogę takiego znaleźć
help
[addsig]
wzmacniacz sluchawkowy
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Re: wzmacniacz sluchawkowy
...witam. wiem, tematów było sporo, ale jak ostatnio poruszyłem inny temat i odgrzebałem jakiś stary post to ludzie zaczęli odpowiadać na problem autora postu sprzed roku a nie mój :D...
Doskonale rozumiemy, iż każdy z userów naszego forum ma jakiś własny problem z urządzeniami, a który wiele razy przewijały się przez nasze forum. I tu od razu dopowiem - nie ma obecnie zmiłowania, jeśli tylko owy temat był poruszany i doczekał się fachowych odpowiedzi, to proszę się go trzymać (w nim zapostować). Inaczej nikt i nigdy już go nie potraktuje poważnie, a szczególnie nasi redaktorzy. Tu podkreślę po raz sam nie wiem już który - z założenia forum EiS ma objąć to, co jest w magazynie + wolną wolę naszych redaktorów. Absolutnie daleko nam od ogólnie dostępnego forum dla wszystkich. Mam nadzieję, iż zostałem wreszcie zrozumiany na tyle dobrze aby nie powtarzać się ostatnio statystycznie w co jakimś tam 20-tym nowym temacie.
Czyli tak:
- mam problem, patrzę w wyszukiwarkę i dołączam do pasującego tematu;
- nie mam ochoty szukać/nie umiem to po prostu zapominam o tym forum.
[addsig]
Doskonale rozumiemy, iż każdy z userów naszego forum ma jakiś własny problem z urządzeniami, a który wiele razy przewijały się przez nasze forum. I tu od razu dopowiem - nie ma obecnie zmiłowania, jeśli tylko owy temat był poruszany i doczekał się fachowych odpowiedzi, to proszę się go trzymać (w nim zapostować). Inaczej nikt i nigdy już go nie potraktuje poważnie, a szczególnie nasi redaktorzy. Tu podkreślę po raz sam nie wiem już który - z założenia forum EiS ma objąć to, co jest w magazynie + wolną wolę naszych redaktorów. Absolutnie daleko nam od ogólnie dostępnego forum dla wszystkich. Mam nadzieję, iż zostałem wreszcie zrozumiany na tyle dobrze aby nie powtarzać się ostatnio statystycznie w co jakimś tam 20-tym nowym temacie.
Czyli tak:
- mam problem, patrzę w wyszukiwarkę i dołączam do pasującego tematu;
- nie mam ochoty szukać/nie umiem to po prostu zapominam o tym forum.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
- arti_fiszal
help
...
Może Furman: http://www.furmansound.com/product.php?div=01&id=HA-6AB
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
......Może Furman: http://www.furmansound.com/product.php?div=01&id=HA-6AB...
Może.
...
A może ART Headamp 6 Pro?
Może.
...
A może ART Headamp 6 Pro?
- midishiner
Ja już parę lat używam AMP800 od Behringera i uważam że jest świetny. Kosztował grosze, jest funkcjonalny a szumi znośnie. Polecam naprawdę i nie patrz że to behringer. pozdrawiam
Lucas May On Tour
5-21.V.2009
5-21.V.2009
Ja używam chyba najtańszej opcji - behringer micro amp ha 400 - i w zupełności wystarcza na moje potrzeby. Ostatnio nachodzą mnie myśli, żeby dobudować mu jakoś po drodze talkback - mały preamp i mikrofon elektretowy - i na żywca wpiąć się w input. Ciekawe czy zadziała. Koszt znikomy więc chyba zaeksperymentuje.
pozdr
pozdr
drummer
...Ja już parę lat używam AMP800 od Behringera i uważam że jest świetny. Kosztował grosze, jest funkcjonalny a szumi znośnie. Polecam naprawdę i nie patrz że to behringer. pozdrawiam...
Popieram ! tez takowy posiadam i wystarcza w zupelnosci
Popieram ! tez takowy posiadam i wystarcza w zupelnosci
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.