Radio-gitara
Myślę, że jest to w pewnym stopniu mała zaleta tego pieca. Możesz grać razem z podkładem. Gorzej jak są jakieś wiadomości po rosyjsku, ale w tedy również można sobie do tego przygrywać, może wyjść całkiem ciekawy kawałem, coś w stylu Limp Bizkit. Ciesz się, że nie odbierasz Radia Maryja. Pokręć pokrętłem „Gain” to może znajdziesz jakąś inną stację.

gadu-gadu 4021735
Re: Radio-gitara
Teraz tak całkiem poważnie
Z tego, co się dowiedziałem, to twoje combo na pewno działa na takiej samej częstotliwości, na której nadaje te radio i co gorsze, nie da się nic z tym zrobić.
Z tego, co się dowiedziałem, to twoje combo na pewno działa na takiej samej częstotliwości, na której nadaje te radio i co gorsze, nie da się nic z tym zrobić.
gadu-gadu 4021735
Dzieki za wszystko.To nie moj sprzet,ja tylko nagrywalem.Zrobilismy to chyba tak,ze w pewnym polozeniu gitarzysty radyjo nie gralo...a co do tego podkladu,Hardi,to gralo toto bardzo cichutko,jak sie uderzylo w struny,to...

...phi...
hehe, dobre! za bardzo znam sie na tym, ale moze to "wina" tranzystorow??? tzn w radiach przeciez tez montuej sie uklady tranzystorowe, wiec moze podobne materialy sprawiaja, ze piec lapie pewne radiowe czestotliwosci...... (kiedys sie zastanawialem czemu np procesor komputera o takowaniu 1800 mhz zachowuje sie ok przy przylozony do niego tlelefonie komorkowym ktory nadaje na takim samym pasmie.... w sumie powinien chyba zaklocac procka, co o tym myslicie?)
Jestem początkującym realizatorem, gram też na gitarze.