Di box
Dyskusja troche "ufologiczna". Czy ktos te urzadzenia w Polsce widzial? Czy ktos to importuje?
Re: Di box
. Czy ktos te urzadzenia w Polsce widzial? Czy ktos to importuje?...
Avalon jak i wiele ciekawych innych "zabawek"(dobrych-ale nistety nie tanich) jest importowany przez MBS.Adres i telefony na reklamach wewnątrz EiS
Avalon jak i wiele ciekawych innych "zabawek"(dobrych-ale nistety nie tanich) jest importowany przez MBS.Adres i telefony na reklamach wewnątrz EiS
Avalon jak i wiele ciekawych innych "zabawek"(dobrych-ale nistety nie tanich) jest importowany przez MBS.Adres i telefony na reklamach wewna˛trz EiS...
Dziekuje za informacje. Czy wiesz moze jeszcze czy towar maja "fizycznie" do sprzedania, czy trzeba robic przedplate i potem czekac?
Dziekuje za informacje. Czy wiesz moze jeszcze czy towar maja "fizycznie" do sprzedania, czy trzeba robic przedplate i potem czekac?
...na scenie..pewnie jeszcze przy nagrywaniu...chyba ze to sensu nie Zwróć uwagę, że jeżeli chcesz więcej wyciągnąć z brzmienia POD (a myślę że właśnie o to Ci chodzi) to najlepszym zakupem będzie -
- dobry kompresor wpinany za podem
- BBE sonic maximizer dodający trochę życia do lekko przeprocesowanego brzmienia PODa....
ja sie tylko ludzilem ze mozna tanio dostac lampe...
...
Myslalem tez o akustyko-elektryku...nie chce go wpinac w PODa...
- dobry kompresor wpinany za podem
- BBE sonic maximizer dodający trochę życia do lekko przeprocesowanego brzmienia PODa....
ja sie tylko ludzilem ze mozna tanio dostac lampe...

Myslalem tez o akustyko-elektryku...nie chce go wpinac w PODa...