Wiem, mam pomysł. moze to opatetuje ........ SŁUCHWKI Z WIBRATOREM ! , w momecie gdy pojawiaja sie czestotliwosci od 60 hz w dół odpowidnio szybko wibrator zaczyna wiborwac ... wiem wiem , pojawia sie niestety problem, PLOMBY w zebach .... no ale cóz , trzeba zaznaczyc ze to słuchwki z "WKŁADKA"" :)...
spóźniłeś się - już dawno widziałem takie "komputerowo multimedialne" słuchawki z wibratorem :)
ehh... czego to ludziska nie wymyślą...
pozdr.
bjortos
AKG K-141s czy K-240s?
Re: AKG K-141s czy K-240s?
...
Nie chciałem zakładać nowego tematu, takze nosze sie z zamiarem kupna omawianych w temacie słuchawek... W tym celu przewertowałem także numery EiS kupuje od 98 r... w celu zapoznania sie z testem interesujących mnie słuchawek... I co znalazłem w EiS... ? ani jednego testu od 98 roku do numerów obecnych słuchawek firm takich jak AKG, SENNHEISER, BAYERDYNAMIC... w tym momencie przyznaje sie nie mam wszystkich numerów, posiadam ok. 90%... czyzby testy były akurat w tych numerach których nie posiadam?
Nie chciałem zakładać nowego tematu, takze nosze sie z zamiarem kupna omawianych w temacie słuchawek... W tym celu przewertowałem także numery EiS kupuje od 98 r... w celu zapoznania sie z testem interesujących mnie słuchawek... I co znalazłem w EiS... ? ani jednego testu od 98 roku do numerów obecnych słuchawek firm takich jak AKG, SENNHEISER, BAYERDYNAMIC... w tym momencie przyznaje sie nie mam wszystkich numerów, posiadam ok. 90%... czyzby testy były akurat w tych numerach których nie posiadam?
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
To znacie jakies lepsze (zamknięte) niż DT-150 ?
Głównie do nagrań vocalu, project studio.
Podobno własnie na tym modelu pracował QUEEN w studio.
A jak oceniacie AUDIO TECNICA ATH D40fs ?
Podobno własnie na tym modelu pracował QUEEN w studio.
A jak oceniacie AUDIO TECNICA ATH D40fs ?
...To znacie jakies lepsze (zamknięte) niż DT-150 ?
No np. Sony MDR-7509
No np. Sony MDR-7509