Auto-Tune EFX

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:
Auto-Tune EFX

Post autor: JoachimK » środa 10 gru 2008, 01:17

Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
DJOZD

Re: Auto-Tune EFX

Post autor: DJOZD » środa 10 gru 2008, 07:42

To ma ten sam silnik co Auto Tune Evo, tylko interfejs granicza poziom regulacji. Ale za to za 39$.
Masz moze doswiadczenia z samą wersji EVO? Są jakies wyraźnie zmiany w brzmieniu w stosunku do wersji 4?

Awatar użytkownika
jarekw

Post autor: jarekw » środa 10 gru 2008, 09:58

...To ma ten sam silnik co Auto Tune Evo, tylko interfejs granicza poziom regulacji. Ale za to za 39$.
Masz moze doswiadczenia z samą wersji EVO? Są jakies wyraźnie zmiany w brzmieniu w stosunku do wersji 4?
...
Raczej 99,99$

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » środa 10 gru 2008, 12:29

...

Zmiany, to tam rzeczywiscie sa, ale nie odpowiem, wlasnie dlatego, ze jeszcze pracuje na 4,39. Problemem dla mnie jest cos inne - ten nowy stroiciel to tylko automat, a osobiscie, jesli to ode mnie ma zalezec, to w ogole nie uzywam automatu i pracuje tylko w trybie graficznym.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
DJOZD

Post autor: DJOZD » środa 10 gru 2008, 12:44

Zmiany, to tam rzeczywiscie sa, ale nie odpowiem, wlasnie dlatego, ze jeszcze pracuje na 4,39. Problemem dla mnie jest cos inne - ten nowy stroiciel to tylko automat, a osobiscie, jesli to ode mnie ma zalezec, to w ogole nie uzywam automatu i pracuje tylko w trybie graficznym....

No tryb graficzny poszedł bardzo to przodu w tej wersji EVO. I tu się ewentualnie zastanawiam na jakąkolwiek zmianą. W 4-ce mnie jakos on nie przekonuje. Wiec najczesciej korzystam z automatu, ale tylko na wybranych fragmentach. Zresztą staram sie dogrywac wokal tak by stronieje bylo zupelnie symboliczne i nieslyszalne nawet przy automacie.

ODPOWIEDZ