Yamaha DSP Factory

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
MYSTERYDOG
Kontakt:
Yamaha DSP Factory

Post autor: MYSTERYDOG » czwartek 11 sty 2007, 12:34

Witam,
Co sądzicie na temat tej karty? Do karty posiadam oprogramowanie C-console 1.2, czy jest jakieś nowe oprogramowanie? Z jakim sekwencerem programowym pracuje ta karta. Osobiście jestem z niej bardzo zadowolony. Czy tylko z dwóch kart można korzystać, czy można podłączyć więcej kart do komputera. Ja korzystam z dwóch oraz jednego panelu AX.
pozdrawiam
Jestem gitarzystą, realizatorem nagrań.

Awatar użytkownika
patro

Re: Yamaha DSP Factory

Post autor: patro » niedziela 09 lis 2008, 15:37

...Witam,
Co sądzicie na temat tej karty? Do karty posiadam oprogramowanie C-console 1.2, czy jest jakieś nowe oprogramowanie? Z jakim sekwencerem programowym pracuje ta karta. Osobiście jestem z niej bardzo zadowolony. Czy tylko z dwóch kart można korzystać, czy można podłączyć więcej kart do komputera. Ja korzystam z dwóch oraz jednego panelu AX.
pozdrawiam...
Cześć ja tesz mam dwie ds2416 i ax44 i jest do tego jeszcze jedno oprogramowanie które sie nazywa dspmix.
Pisze do Ciebie bo mam problem .Używam programu FLStudio 7 i niemogo tam ustawic sterowników Asio ds 32 .One tam są do wybrania ale nic na nich niesłychać.I czy może orientujesz sie jak i gdzie dostane kable łączace dwie karty

ja tak tylko sobie brzdąkam nic specjalnego

ODPOWIEDZ