jaki mixer do tego sprzetu???

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
holaboy
jaki mixer do tego sprzetu???

Post autor: holaboy » piątek 26 wrz 2008, 19:22

witam wszytkich ,zbieram się do kupna mixera cyfrowego do 2000 ...posiadam akai mpc 2500 modul motif es karte emu 0404 i odsluchy aleisis m1520 i laptopik msi ..w przyszlości mam zamiar dokupic jeszcze jakis syntezator ..mam trzy opcjena oku .MACKIE CFX-12 MkII, Soundcraft MFX 12 i PROEL M20USB..zalerzy mi na bezproblemowym nagrywaniu w kompie materialu ktury zrobie w akai i motifie,a także na brzmieniu .prosil bym o rade ktury z powyszych da mi najlepsze efekty brzmieniowe i możliwości w nagrywaniu nie maialem nigdy w rekach żadnego mixera wiec wszelkie sugestie mile widziane .aha jako daw używam cubase sx2

Awatar użytkownika
AkselPL

Re: jaki mixer do tego sprzetu???

Post autor: AkselPL » piątek 26 wrz 2008, 20:12

...witam wszytkich ,zbieram się do kupna mixera cyfrowego do 2000 ...posiadam akai mpc 2500 modul motif es karte emu 0404 i odsluchy aleisis m1520 i laptopik msi ..w przyszlości mam zamiar dokupic jeszcze jakis syntezator ..mam trzy opcjena oku .MACKIE CFX-12 MkII, Soundcraft MFX 12 i PROEL M20USB..zalerzy mi na bezproblemowym nagrywaniu w kompie materialu ktury zrobie w akai i motifie,a także na brzmieniu .prosil bym o rade ktury z powyszych da mi najlepsze efekty brzmieniowe i możliwości w nagrywaniu nie maialem nigdy w rekach żadnego mixera wiec wszelkie sugestie mile widziane .aha jako daw używam cubase sx2...
Jak Ci się sprawuje ten MSI ? Bo to nowa marka na rynku w branży laptopów. Porównałbyś go raczej do ACERA czy HP ?
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio

holaboy

Re: jaki mixer do tego sprzetu???

Post autor: holaboy » piątek 26 wrz 2008, 21:08

......witam wszytkich ,zbieram się do kupna mixera cyfrowego do 2000 ...posiadam akai mpc 2500 modul motif es karte emu 0404 i odsluchy aleisis m1520 i laptopik msi ..w przyszlości mam zamiar dokupic jeszcze jakis syntezator ..mam trzy opcjena oku .MACKIE CFX-12 MkII, Soundcraft MFX 12 i PROEL M20USB..zalerzy mi na bezproblemowym nagrywaniu w kompie materialu ktury zrobie w akai i motifie,a także na brzmieniu .prosil bym o rade ktury z powyszych da mi najlepsze efekty brzmieniowe i możliwości w nagrywaniu nie maialem nigdy w rekach żadnego mixera wiec wszelkie sugestie mile widziane .aha jako daw używam cubase sx2...
Jak Ci się sprawuje ten MSI ? Bo to nowa marka na rynku w branży laptopów. Porównałbyś go raczej do ACERA czy HP ?...
*****************....jak to nowi maja kilka kwesti niedopracowanych .. kamerka niby jest lecz by ja wlaczyc trzeba trohe w necie poszpurac jako kap do produkcji muzy daje rade u mnie nienarzekam:)

ODPOWIEDZ