TC Electronic Konnekt 8 - brak odsłuchu
Wczoraj odpakowałem i podłączyłem nowego Konnekta, wszystko zdaje się działać, z wyjatkiem odsłuchu w czasie rzeczywistym sygnału z jakiegokolwiek podłączonego urządzenia. Odtwarzam jakiekolwiek nagranie - nie ma problemu, ale nie słyszę nagrywanego sygnału w czasie jego nagrywania, a nawet w czasie, kiedy po prostu urządzenie jest podłączone a rejestracja jest wyłączona ;p Prosze kogoś doświadczonego o pomoc, nie wiem, może jakis uzytkownik Konnekta też miał tego typu problemy? Czekam na odpowiedź ;p
Re: TC Electronic Konnekt 8 - brak odsłuchu
... W controlpanel ustaw poprawnie monitor mix lub na panelu wciśnij przycisk ch. select aż się zaświeci ch1 pod napisem monitor.
Nie trybi. Na sumie tego miksera w Control panelu wogóle nie świecą się kontrolki głośności. A z wybieraniem kanału w głównym panelu już kombinowałem, też bezskutecznie...
...Nie trybi. Na sumie tego miksera w Control panelu wogóle nie świecą się kontrolki głośności. A z wybieraniem kanału w głównym panelu już kombinowałem, też bezskutecznie......
W instrukcji wszystko jest opisane - jeżeli takową posiadasz. Jeżeli faktycznie coś nie trybi to wyciągłeś losa na loterii fantowej, oddaj sprzęt do wymiany... acha, pokombinuj ze sterownikami, może wróć do wcześniejszych i uważaj po instalacji drivera na "update firmware".
[addsig]
W instrukcji wszystko jest opisane - jeżeli takową posiadasz. Jeżeli faktycznie coś nie trybi to wyciągłeś losa na loterii fantowej, oddaj sprzęt do wymiany... acha, pokombinuj ze sterownikami, może wróć do wcześniejszych i uważaj po instalacji drivera na "update firmware".
[addsig]
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)