Fostex VF-16

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Awatar użytkownika
goodsound
Fostex VF-16

Post autor: goodsound » wtorek 03 sty 2006, 00:52

witam all w nowym roku!!!

kupilem fostexa i probuje go obczaic, gdyz bede go wykorzystywal na koncertach, niestety intuicyjny w obsludze to on nie jest w zwiazku z tym mam pytanie do kogos kto sie bawil taka zabawka, mianowicie jak przerzucic sesje z nuendo do fostexa oraz jak wypuscic tracka osobnym wyjsciem, nie stereo out, chodzi aby spod poszedl na przody a klik do bebniarza osobnym wyjsciem.

pozdrawiam.
czarna muza dobry sound Quincy Jones

Awatar użytkownika
Feefrock

Re: Fostex VF-16

Post autor: Feefrock » wtorek 03 sty 2006, 23:27

...witam all w nowym roku!!!

kupilem fostexa i probuje go obczaic, gdyz bede go wykorzystywal na koncertach, niestety intuicyjny w obsludze to on nie jest w zwiazku z tym mam pytanie do kogos kto sie bawil taka zabawka, mianowicie jak przerzucic sesje z nuendo do fostexa oraz jak wypuscic tracka osobnym wyjsciem, nie stereo out, chodzi aby spod poszedl na przody a klik do bebniarza osobnym wyjsciem.

pozdrawiam....

sesji nie da się przerzucić, trzeba ładować traki opcją load (tylko 16 bitów). musisz mieć dysk scsi w kompie sformatowany trochę inaczej niż tradycyjnie (jest w instrukcji). Traka wypuszczasz jednym z dwu auxów.

elkisiel997

Post autor: elkisiel997 » sobota 30 sie 2008, 13:06

witam!
jestem w posidaniu fostexa i chce go sprzedac.problem w tym ze nie wiem jak i gdzie go sprawdzic.mam jedynie kabel zasilajacy.zadnego pudelka czy instrukcji.po wlaczeniu wszystko wydaje sie byc ok ale musze miec pewnosc.za ile i gdzie go najlepiej sprzedac?

Awatar użytkownika
Feefrock

Post autor: Feefrock » niedziela 31 sie 2008, 11:19

Cosik mi tu śmierdzi, Waluś.

ODPOWIEDZ