...planuje sobie studio zlozyc. po przegladaniu wielu for wynalazlem wiele sprzetow najgorsze jednak bedzie mixer i interfejs audio. chociaz interfejs to myslalem o rme lub alesis ...
Ja ci polecam od siebie to -
http://www.gebesucht.com/toys/fostex820/
Rewelacyjny mikser ze świetnymi preampami. Dość dobrze znany w USA, mało w Polsce - ale to moim zdaniem dobrze o nim świadczy...
Behringer Eurodesk MX9000 48/24 Channel
- Tasiorowski
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141
Re: Behringer Eurodesk MX9000 48/24 Channel
...Eeee myślałem ze już go nie produkują, ale skoro jest już dooooobre kilka lat na rynku to też o czymś świadczy
...
Toż już dawno nie produkują. Czasem się tylko zdaży jakaś magazynowa nówka. A szkoda
[addsig]

Toż już dawno nie produkują. Czasem się tylko zdaży jakaś magazynowa nówka. A szkoda

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
......Eeee myślałem ze już go nie produkują, ale skoro jest już dooooobre kilka lat na rynku to też o czymś świadczy
...
...
MX9000 ?
[addsig]

...
MX9000 ?

[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
http://www.djshop.pl/dj/sklep/Behringer/1648,Behringer-Eurodesk-MX9000.html
Ciekaw jestem skąd te informacje o zaprzestaniu produkcji ? Jeżeli urządzenie zostaje wycofane z produkcji, to automatycznie jest przenoszone do działu - "wycofane". Pozostałości z zapasów biorą udział w wyprzedaży, lub też trafiają do sklepów które martwią się o ich zbyt.
[addsig]
[addsig]
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
Koledzy chyba mówili o wspomnianym Fostexie ;)
jaki mixer 24 kanałowy lub 32 kanałowy byscie polecili. taki który macie i za zadne skarby byscie nieoddali czekam na propozycje i opinie dlaczego akurat ten.