Stabilna karta FireWire
...Myślicie,że MoTu ultralite to dobry pomysł to takich rzeczy jak VST?
...
Nie znam Motu Ultralitle ale pracuje na Motu 828 mkII przeszlo rok i moge spokojnie stwierdzic ze jest bardzo stabilny, z vst spokojnie sobie radzi... wazne tez aby miec w miare dobrego pc
...
Nie znam Motu Ultralitle ale pracuje na Motu 828 mkII przeszlo rok i moge spokojnie stwierdzic ze jest bardzo stabilny, z vst spokojnie sobie radzi... wazne tez aby miec w miare dobrego pc
Re: Stabilna karta FireWire
Mam kompa Intel core 2 duo 2x3ghz ,4GB ram , 500GB twardy,kontroler firewire na Texas Instruments.A może chociaż jakieś opinie znajomych na temat Motu Ultralite bo o Presonusie FP10 jest dużo opini,ale przeważają te negatywne:(
Pozdrawiam
Pozdrawiam
...Mam kompa Intel core 2 duo 2x3ghz ,4GB ram , 500GB twardy,kontroler firewire na Texas Instruments.A może chociaż jakieś opinie znajomych na temat Motu Ultralite bo o Presonusie FP10 jest dużo opini,ale przeważają te negatywne:(
Pozdrawiam
...
Na takim kompie w dodatku z Texas Instrumentem bez obaw; ja bym wzial ta Motu Ultralite albo dozbieral forsy na Motu 828 mk2 lub mk3; aczkolwiek pytanie brzmi ile potrzebujesz kanalow i do czego bedziesz jej uzywal. Ultralite wyglada rozsadnie, ale proponuje przeszukac jeszcze archiwum i poczytac w necie jak najwiecej
Pozdrawiam
...
Na takim kompie w dodatku z Texas Instrumentem bez obaw; ja bym wzial ta Motu Ultralite albo dozbieral forsy na Motu 828 mk2 lub mk3; aczkolwiek pytanie brzmi ile potrzebujesz kanalow i do czego bedziesz jej uzywal. Ultralite wyglada rozsadnie, ale proponuje przeszukac jeszcze archiwum i poczytac w necie jak najwiecej

Na takim kompie w dodatku z Texas Instrumentem bez obaw;
Skad ta pewnosc?
Skad ta pewnosc?
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Nie potrzebuje dużej ilości wejść i wyjść bo będe korzystał praktycznie tylko z Instrumentów VST.To jak ta karta może być???może jakieś inne opinie??
Pomóżcie proszę bo już nie daje rady z Presonusem Fp10.30 minut i dźwięk siada.Muszę zmieniać latencje,ale midi już nie słysze.Zmieniłem kontroler firewier na /Texas instrument,sformatowałem kompa,zainstalowałem nowe sterowniki i firmware i dzieje sie to samo.Jedynym rozwiązaniem jest chyba zmiana karty chyba ,że są jakieś inne rozwiązania w kwestii Presonusa.Jeśli bym zmienial kart to na jaką.MoTu ultralite wydaje mi się spoko,ale jak jest naprawde to nie wiem.Czy nie bedzie sie tak sam gryzł z kompem jak Presonus?
Popdoba mi się motu Ultralite,ale widziałem,że jest również Motu ultralite Mk3 też w sumie niedrogo.Co myslicie o tym?
Na karte moge przeznaczyć 500Euro
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 05:55 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Odłączyłem kabel firewire tak jak pisałeś i podłączyłem i Presonus łapie się bez problemu.w kwestii napięć to musze pokombinować.Mam kompa i interfejs podłączony w listwe ,która jest podlączona do kontaktu z uziemieniem.Najgorsze,że interfejs nic mi nie pokazuje,że coś jest nie tak.Tylko trace dźwięk(zmiana latencji pomaga) a dioda palia się na niebiesko czyli wskazuje ze wszystko jest ok