Alesies M1 USB

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
KARKATAM
Alesies M1 USB

Post autor: KARKATAM » poniedziałek 21 lip 2008, 23:13

Witam, mam problem z tymi małymi Alesisami. Nagrywa mi się sygnał wychodzący na input, nie wiem co może być nie tak. Sprawdziłem to na dwóch laptopach i problem się powtarza.
Co może być przyczyną?

Awatar użytkownika
maslak_s

Re: Alesies M1 USB

Post autor: maslak_s » wtorek 22 lip 2008, 10:57

...Witam, mam problem z tymi małymi Alesisami. Nagrywa mi się sygnał wychodzący na input, nie wiem co może być nie tak. Sprawdziłem to na dwóch laptopach i problem się powtarza.
Co może być przyczyną?
...

placze kiedy czytam takie posty.... INSTRUKCJA.. sprawdz ustawienia w programie w ktorym to wszystko nagrywasz...
www.klub.agaton.pl

KARKATAM

Re: Alesies M1 USB

Post autor: KARKATAM » wtorek 22 lip 2008, 14:01

Nie no na tyle jeszcze kapujący jestem . Wszytko odbywa się w Cubase S4. Z Motu i Jul@ą nie ma oczywiście takich problemów (własne Asio). Nawet przy zainstalowaniu Asio4all problem dalej jest aktualny (mowa o zintegrowanej karcie przy M1 USB). Próbowałem różnych kombinacji z multimedia driver jak i z asio4all i dalej jestem w tym samym punkcie. Sygnał wyjściowy z mastera (Cubase S4) jest domiksowywany na input (Cubase S4) wraz z sygnałem zewnętrznym podpiętym do fizycznego wejścia. Masz może ten sprzęt?

ODPOWIEDZ