MOTU 828mk2 - podświetlenie wyświetlacza
posiadam od dlurzszego czasu motu 828mk2 jestem z niej strasznie zadowolony zadnych problemow ale ostatnio zauwarzylem ze nie podswietla mi sie wyswietlacz niewiem co jest grane poza tym wszystko dziala jak nalezy moze mial ktos taki przypadek moze jest ktos kto jest mi w stanie pomoc

breakcore, raggacore, speed, jungle
Re: MOTU 828mk2 - podświetlenie wyświetlacza
widze ze jednak nikt nie jest mi w stanie pomuc sprubuje rozkrencic karte i popatrzec

...widze ze jednak nikt nie jest mi w stanie pomuc sprubuje rozkrencic karte i popatrzec
...
Widzę, że jednak nikt nie jest mi w stanie pomóc, spróbuję rozkręcić kartę i popatrzeć.

Widzę, że jednak nikt nie jest mi w stanie pomóc, spróbuję rozkręcić kartę i popatrzeć.
[URL=http://dziecineo.prv.pl/Nie dzieciom neo!][/URL]
W pierwszych modelach 828Mk2 wyswietlacze padały jak muchy , najwyrazniej , trafił Ci sie taki egzemplarz , rozkrecanie nic nie da...
......widze ze jednak nikt nie jest mi w stanie pomuc sprubuje rozkrencic karte i popatrzec
...
Widzę, że jednak nikt nie jest mi w stanie pomóc, spróbuję rozkręcić kartę i popatrzeć....
klawiatora It niechce mi sie przelanczac sory

Widzę, że jednak nikt nie jest mi w stanie pomóc, spróbuję rozkręcić kartę i popatrzeć....
klawiatora It niechce mi sie przelanczac sory

...W pierwszych modelach 828Mk2 wyswietlacze padały jak muchy , najwyrazniej , trafił Ci sie taki egzemplarz , rozkrecanie nic nie da... ...
wiec jak mam sobie poradzic z tym troche mnie to denarwuje bo wieczorami musze swiecic lampka
wiec jak mam sobie poradzic z tym troche mnie to denarwuje bo wieczorami musze swiecic lampka

niekoniecznie musi być podświetlany diodą - może papierem elektroluminescencyjnym i wtedy tylko wymiana całego wyświetlacza - ale jak nie zajrzysz to się nie dowiesz(pisz do motu meila)
pracuje jako elektronik wiec jak to dioda to sam sobie to wymienie nie bendzie to dlamnie problem znajde czas i rozkrence i wtedy napisze
parametry i ustawienia pokazuje tylko jak muwiles dioda chyba poszla
parametry i ustawienia pokazuje tylko jak muwiles dioda chyba poszla

najpierw to popracuj nad językiem bo takie błędy walisz że pochlastać sie można
...najpierw to popracuj nad językiem bo takie błędy walisz że pochlastać sie można...
jak bys byl uwazny to bys przeczytal ze kolega napisal to samo nie chce mi sie kazdemu z kolei tlumaczyc ze mam wloska klawiature i nie chce mi sie tego zmieniac bo operuje jezykiem it wiec moze zejdz zemnie
jak bys byl uwazny to bys przeczytal ze kolega napisal to samo nie chce mi sie kazdemu z kolei tlumaczyc ze mam wloska klawiature i nie chce mi sie tego zmieniac bo operuje jezykiem it wiec moze zejdz zemnie