Synchronizacja MOTU 2408 na PC z Athlonem
Posiadam interfejs MOTU 2408 z kartą PCI-324 zainstalowaną na płycie DFI AD77 PRO z procesorem ATHLON 2000. Pracuję w systemie Windows XP Home Edition.Do interfejsu mam podłączony mikser cyfrowy YAMAHA 01V za pośrednictwem ADAT Optical. Mam problemy ze stabilnością synchronizacji tych urządzeń. Dowidziałem się od znajomego "speca",że w 99,9% wina leży po stronie procesora ATHLON.Mojej firmy nie stać na zmianę komputera na PENTIUM. Czy jest szansa na "okiełznanie" tego sprzętu i jego synchronizacji??
Re: Synchronizacja MOTU 2408 na PC z Athlonem
Czy jest szansa na "okie?znanie" tego sprze˛tu i jego synchronizacji??...
Czy jest szansa na okielznanie ilosci Twoich postow?

...Czy jest szansa na "okie?znanie" tego sprze˛tu i jego synchronizacji??...
...
Nie dziwie się Twojemu pytaniu, ale z tego co się orientuję, na forum powinno się odpisywać na temat
.

Nie dziwie się Twojemu pytaniu, ale z tego co się orientuję, na forum powinno się odpisywać na temat

Nie dziwie się Twojemu pytaniu....
Dlatego jeszcze raz warto ponowić apel o możliwość edycji postów.
Jak widać życie samo dostarcza przykładów.
Nie dziwie się Twojemu pytaniu....
Dlatego jeszcze raz warto ponowić apel o możliwość edycji postów.
Jak widać życie samo dostarcza przykładów.
Chyba bedzie ciezko z tym Duronem i okielznaniem systemu. Przykre, ale prawdziwe. Z drugiej strony: jedziecie na drogim MOTU i nie jestescie w stanie wydac pieniedzy na Intela...??? Sorrrka, nie czepiam sie, ale wydaje sie to nieco zastanawiajace.
...
Chyba bedzie ciezko z tym Duronem i okielznaniem systemu. Przykre, ale prawdziwe. Z drugiej strony: jedziecie na drogim MOTU i nie jestescie w stanie wydac pieniedzy na Intela...??? Sorrrka, nie czepiam sie, ale wydaje sie to nieco zastanawiajace.
...
Przepraszam Athlonem.... ;)
...
Przepraszam Athlonem.... ;)
Jeżeli chcesz żeby Twój post wrócił na górę listy - to nie wpisujesz go ponownie - tylko umieszczasz do niego odpowiedź. (np. proste - ponawiam pytanie) i już temat wędruje na górę listy.
Oczywiście nieuzyskanie odpowiedzi w przeciągu godziny - nie jest jeszcze powodem żeby go windować w górę ... można by tak poczekać np. z jeden dzień, a może jutro Intel ogłosi obniżkę i będzie problem rozwiązany
[addsig]
Oczywiście nieuzyskanie odpowiedzi w przeciągu godziny - nie jest jeszcze powodem żeby go windować w górę ... można by tak poczekać np. z jeden dzień, a może jutro Intel ogłosi obniżkę i będzie problem rozwiązany

[addsig]
Warszawa - 'home' studio
moim zdaniem to nie jest wina proca tylko chipsetu, co ty tyam masz na pokładzie? bo jeżeli SiS to bedzie problem, z najnowszymi VIA nie powinno być problemów. Z drugiej strony MOTU jest produktem na MACa drivery PCtologiczne sa traktowane trochę po macoszemu.
Muzyk, elektronik, informatyk. Założyciel - gitarzysta i wokalista kapeli Acrimonia
...moim zdaniem to nie jest wina proca tylko chipsetu, co ty tyam masz na pokładzie? bo jeżeli SiS to bedzie problem, z najnowszymi VIA nie powinno być problemów. Z drugiej strony MOTU jest produktem na MACa drivery PCtologiczne sa traktowane trochę po macoszemu....
Poprzednio MOTU 2408 chodziło mi z DURONEM 750 na chipsecie SIS i jak już zsynchronizowałem to chodziło o niebo lepiej.ATHLON jest na płycie z chipsetem VIA.Właśnie ściągnąłem update do niego i lece zainstalować.Oby to pomogło.
Poprzednio MOTU 2408 chodziło mi z DURONEM 750 na chipsecie SIS i jak już zsynchronizowałem to chodziło o niebo lepiej.ATHLON jest na płycie z chipsetem VIA.Właśnie ściągnąłem update do niego i lece zainstalować.Oby to pomogło.
Czy jest tu ktoś, kto pracował na MOTU 2408? POMOCY!