Witajcie. Szukam suba, nie drogiego, i dobrego. Jak wiadomo NS10 basu niemal , nie posiadają, zostaje więc zmuszony go zakupić. Kwota jaką posiadam to 1400 zł max. Przeglądając opinie z forum, wywnioskowałem, że M-Audio BX10S może okazać się byc dobrym wyborem. Może jednak wy, znacie, lub poznaliście coś tańszego a równie dobrego ? lub nawet lepszego ? Na Yamaha SW10 stać raczej mnie nie będzie, zresztą żadko to uchwytny produkt.
Pozdrawiam.
Subwofer do Yamaha NS10, jaki ?
- Miłaszewski
Re: Subwofer do Yamaha NS10, jaki ?
...Witajcie. Szukam suba, nie drogiego, i dobrego. Jak wiadomo NS10 basu niemal , nie posiadają, zostaje więc zmuszony go zakupić. Kwota jaką posiadam to 1400 zł max. Przeglądając opinie z forum, wywnioskowałem, że M-Audio BX10S może okazać się byc dobrym wyborem. Może jednak wy, znacie, lub poznaliście coś tańszego a równie dobrego ? lub nawet lepszego ? Na Yamaha SW10 stać raczej mnie nie będzie, zresztą żadko to uchwytny produkt.
Pozdrawiam....
Mam subwoofer Tapco, ktory nadaje sie idealnie do NS10. Ku mojemu niezadowoleniu kosztuje teraz okolo 850zl, sam kupilem go jeszcze 3 lata temu za okolo 1200zl :)
[addsig]
Pozdrawiam....
Mam subwoofer Tapco, ktory nadaje sie idealnie do NS10. Ku mojemu niezadowoleniu kosztuje teraz okolo 850zl, sam kupilem go jeszcze 3 lata temu za okolo 1200zl :)
[addsig]
Jacku dziekuję, przegapiłem tego suba. W Polsce za 850 będzie chyba tródno go dostać, pewnie miałes na mysli Ebay ? jeżeli się mylę prosze o link ? Pozdrawiam
- Miłaszewski
...Jacku dziekuję, przegapiłem tego suba. W Polsce za 850 będzie chyba tródno go dostać, pewnie miałes na mysli Ebay ? jeżeli się mylę prosze o link ? Pozdrawiam ...
www.thomann.de
[addsig]
www.thomann.de
[addsig]
A ja do NS-ow mam pasywny sub JAMO SW500 - i gra pieeeeknieee!
Dzięki za swoje typy. Skuszę się chyba na Tapco SW10, za tą kasę będzie ciężko chyba wykukać suba tak nisko schodzącego, do tego > aktywnego. Jacku, wiem, że słyszysz naprawdę żeczowo ! robiłeś mi master 1 kawałka, jakoś mam ochotę kolejny raz ci zaufać... Przy tej kasie.... to naprawdę kusząca propozycja ! Dzięki za link ! o M-Audio BX10S też pozytywne sie wypowiadali na zagranicznych forach , ale kosztuje w PL. ( po rabacie 15 % ) ok 1300 zł, w Thomann podobnie plus przesyłka> to robi różnicę. Pozdrawiam