M-Audo FireWire 410 - brak reakcji

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
grzegorz01
M-Audo FireWire 410 - brak reakcji

Post autor: grzegorz01 » sobota 12 kwie 2008, 11:52

Witam
mam problem z karta m audio firevire 410, po przeinstalowaniu systemu. Sterowniki wgrywają się, po restarcie komputera wszysko wydaje się być ok. Jednak, gdu otworzę mikser karty to nie mogę dokonać w nim żadnych zmian. Poza tym nie widać urządzenia w panelu sterowania/dzwięk i urządzenia audio, jest tylko zintegrowana karta realtek Przed przeinstalowanie wszysko było ok. Komputer to asus f3u z xp.
Dzięki z podpowiedź

Awatar użytkownika
marecky

Re: M-Audo FireWire 410 - brak reakcji

Post autor: marecky » sobota 12 kwie 2008, 13:10

...Witam
mam problem z karta m audio firevire 410, po przeinstalowaniu systemu. Sterowniki wgrywają się, po restarcie komputera wszysko wydaje się być ok. Jednak, gdu otworzę mikser karty to nie mogę dokonać w nim żadnych zmian. Poza tym nie widać urządzenia w panelu sterowania/dzwięk i urządzenia audio, jest tylko zintegrowana karta realtek Przed przeinstalowanie wszysko było ok. Komputer to asus f3u z xp.
Dzięki z podpowiedź...
A inne urządzenia działają na firewire ? Być może potrzebujesz sterów do płyty żeby w ogóle zaczął działać fw.

grzegorz01

Re: M-Audo FireWire 410 - brak reakcji

Post autor: grzegorz01 » sobota 12 kwie 2008, 17:59

......Witam
Dzięki z podpowiedź...
A inne urządzenia działają na firewire ? Być może potrzebujesz sterów do płyty żeby w ogóle zaczął działać fw....
DZIĘKI
Przeinstalowałem na viste i działa. Tylko zdarzają się trzaski w Cubasie. Może masz rację. Niestety poza katrą m audio nie mam żadnych innych urządzen na fw. W sumie mógłbym zostać przy viscie tylko te trzaski
Może inny program, ale cubase jes w porzo

ODPOWIEDZ