PSP MixPack2
Ukazalo sie nowe wydanie znanego pakietu wtyczek PSPaudioware PSP MixPack2.
Oprocz zmienionego interfejsu wtyczki zostaly zmodyfikowane i rozwiniete o pewne dodatkowe funkcje, ponadto w pakiecie znalazla sie nowa wtyczka PSP MixGate2 - bramka o regulowanym oknie histerezy.
Oprocz zmienionego interfejsu wtyczki zostaly zmodyfikowane i rozwiniete o pewne dodatkowe funkcje, ponadto w pakiecie znalazla sie nowa wtyczka PSP MixGate2 - bramka o regulowanym oknie histerezy.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: PSP MixPack2
Dzięki za informację.
No fajnie, że bramka jest - też byłem wśród głosujących za..
pozdr
No fajnie, że bramka jest - też byłem wśród głosujących za..
pozdr
bębniarz
- Soundscape
- Kontakt:
Niedawno chciałem kupić mixpacka, ale za sprawą losu stało się inaczej...A tu prosze - mixpack w nowym wydaniu
Cena domyślam się pozostała ta sama?

- stevelukather
...Niedawno chciałem kupić mixpacka, ale za sprawą losu stało się inaczej...A tu prosze - mixpack w nowym wydaniu
Cena domyślam się pozostała ta sama?...
No powiem wam,ze jestem w szoku,jak nie lubie wtyczkowych kompresorow to MIX pressor daje rade,ogolnie MIX Pack2 daje niezlego kopa,nie wiem czy ekipa z PSP napisala nowe algorytmy ale mam wrazenie,ze brzmia o wiele lepiej niz wersja 1.
[addsig]

No powiem wam,ze jestem w szoku,jak nie lubie wtyczkowych kompresorow to MIX pressor daje rade,ogolnie MIX Pack2 daje niezlego kopa,nie wiem czy ekipa z PSP napisala nowe algorytmy ale mam wrazenie,ze brzmia o wiele lepiej niz wersja 1.
[addsig]
- ZgibniewZiobor
Jest też nowa wtyczka MixSync2....
czy dobrze rozumiem, ta wtyczka wyrównuje np podbitkę względem wokalu głównego?...
Nie, to wtyczka do korekcji problemów fazowych, opóźnień spowodowanych latencją innych wtyczek itp.
- ZgibniewZiobor
pozostaje manual lub... vocalign:(