MAYA44 + Ableton + Vista - docinanie dźwięku
No dobra - czyli wychodzi na to ze ta karta pod Vista nie dziala. Teraz pytanie, czy jak postawie XP to bedzie dzialac satysfakcjonujaco?? Czy stwarza wrazenie stabilnej i na tyle pewnej karty by moc zabierac ja na imprezy i grac z niej na zywo??
Re: MAYA44 + Ableton + Vista - docinanie dźwięku
...czy jak postawie XP to bedzie dzialac satysfakcjonujaco?? Czy stwarza wrazenie stabilnej i na tyle pewnej karty by moc zabierac ja na imprezy i grac z niej na zywo??...
U mnie zawodowo działa, nic się nie dzieje, zabieram na imprezy, nie korzystam z Abletona, to jest kura...
Qmasz czaczę?
[addsig]
U mnie zawodowo działa, nic się nie dzieje, zabieram na imprezy, nie korzystam z Abletona, to jest kura...
Qmasz czaczę?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
- Soundscape
- Kontakt:
...No dobra - czyli wychodzi na to ze ta karta pod Vista nie dziala. Teraz pytanie, czy jak postawie XP to bedzie dzialac satysfakcjonujaco?? Czy stwarza wrazenie stabilnej i na tyle pewnej karty by moc zabierac ja na imprezy i grac z niej na zywo??...
Pod XP nie powinieneś mieć już tych kłopotów. Zawsze warto spróbować. Viście jeszcze brakuje sporo do dojrzałości...
Pod XP nie powinieneś mieć już tych kłopotów. Zawsze warto spróbować. Viście jeszcze brakuje sporo do dojrzałości...
- Soundscape
- Kontakt:
Qmasz czaczę?
...
Kolega mnie wyprzedził...
Qmasz czaczę?
...
Kolega mnie wyprzedził...

przy tych bublch ktore wyrzezbil microsoft to nie wiem czy i po 3 SP bedzie sie do czegokolwiek nadawac...poki co i sp 1 wycofali bo jest jakis bubel a poprawki niewiele wnosza i dodatkowo odrobinke obnizaja jeszcze wydajnosc.....
Qmasz czaczę?
...
Dzieki za odp. postawie XP i zabaczymy jakie beda rezultaty. Czaczy nie qumam, bo gram inny styl:) pozdro
Qmasz czaczę?
...
Dzieki za odp. postawie XP i zabaczymy jakie beda rezultaty. Czaczy nie qumam, bo gram inny styl:) pozdro
...Czaczy nie qumam, bo gram inny styl :)...
Znaczy się nawet CK Dezerterów nie oglądał
.
Zapomnij kolego o muzyce i w te pędy nadrób zaległości.
To pomaga!
[addsig]
Znaczy się nawet CK Dezerterów nie oglądał

Zapomnij kolego o muzyce i w te pędy nadrób zaległości.
To pomaga!

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.